KULTURA

Die Antwoord priprema očekivano bizarnu TV seriju

Pogledajte trailer za "South African Ninja"
die antword
Z
atrebamo li injekciju bizarnog i pomaknutog, na jedan glazbeni par definitivno možemo računati. NINJA & ¥O-LANDI, poznatiji kao rap rave duo Die Antwoord, nakon gomile kreativnih glazbenih video spotova koji definitivno prelaze granice konvencionalnog, a koje su nam servirali tijekom posljednjih godina, odlučili su se na novi pothvat - onaj u televizijskim vodama.


Prema riječima osebujnih autora, sva su Die Antwoordova videa u sklopu ZEF TV-a koja su nastala u posljednjih sedam godina zapravo bili kratki klipovi TV serije imena South African Ninja. Vijest je ovo koja je stigla nakon kratkog filma Tommy Can’t Sleep kojeg je Die Antwoord napravio u suradnji s Rogerom Ballenom i u kojem glumi i kćer NINJE i ¥O-LANDI, ali i nakon vijesti o novom stripu južnoafričke grupe koji će uskoro ugledati svjetlo dana.

Dok nekonvencionalna grupa završava promociju svog posljednjeg albuma The Book of Zef, moramo priznati da željno iščekujemo vidjeti kako će se točno videa poput Cookie Thumper ili Fat Faded Fuckface uobličiti u televizijsku seriju. Ono što znamo jest da uobičajeno definitivno neće biti. Šuška se i kako bi neke od uloga u TV seriji Die Antwoorda mogli ostvariti i Charlize Theron, Danny DeVito, Channing Tatum i Johnny Depp, no pitanje je koliko su ove informacije točne. Glumili u seriji South African Ninja ovi velikani ili ne, veselimo se svim novostima proizašlima iz bizarnog i vrlo zabavnog uma NINJE i ¥O-LANDI.


M.M.
Foto: YouTube screen shot
Objavljeno: 10.08.2017. u 09:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p