FILM I TEATAR

Disney lansira vlastitu platformu za 'streaming' filmova

Uskoro raj Disneyjevih i Pixarovih filmova
disney
slučaju da vam najveće zadovoljstvo na Netflixu predstavlja kutak s Disneyjevim filmovima, moglo bi vas interesirati kako ćete iste uskoro moći gledati okupljene na posebnom servisu videa na zahtjev, odnosno platformi za streaming.

Naime, čelni ljudi jedne od najpoznatijih svjetskih medijskih i produkcijskih kuća Walt Disney Company donijeli su odluku kako će se Disneyjevi i Pixarovi filmovi u potpunosti povući s Netflixa u 2019. godini u svrhu pokretanja vlastitog servisa pružanja videa na zahtjev. Na njemu će se naći spomenuti Disney i Pixar opus naslova, kao i selekcija televizijskog programa kanala Disney Channel, Disney Junior i Disney XD.

Ova se odluka, kako prenose svjetski mediji, temelji na Disneyjevoj kupnji velikog dijela kompanije BAMTech specijalizirane za streaming tehnologiju, postavši većinskim vlasnikom. Korak je ovo kojim Disney želi "preusmjeriti publiku" koja je usvojila neke nove navike zahvaljujući servisima videa na zahtjev te je gledanost kanala poput ESPN-a znatno pala. Zasad se naslovi ove medijske kuće mogu gledati na Netflixu, pa vrijedi uživati dok možemo. Detalji novog streaming servisa još nisu poznati, stoga vas ostavljamo s playlistom nekih od najljepših skladbi iz Disneyjevih filmova.M.M.
Foto: Walt Disney Studios
Objavljeno: 09.08.2017. u 09:50
Tagovi: Disney, Netflix

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p