LIFESTYLE

Disneyjeve junakinje okupirale su britanski Harrods

Izlozi slavne robne kuće u znaku spektakularne suradnje Disneyja i dizajnera
Božić je definitivno uranio u britanskom Harrodsu, ali i sasvim sigurno navukao osmijeh na lice brojnoj djeci i onima koji se tako osjećaju. Treperava svjetla ukrasila su čitavi London, a s blagdanskim ornamentima nije se štedjelo ni na pročelju slavnog trgovačkog centra, koji sada već tradicionalno blista, i to od službenog puštanja u pogon božićnih lampica početkom studenog.


U kompletu sa svjetlucavom fasadom došli su i bajkoviti izlozi, u kojima su ispričane najljepše Disneyjeve priče. Ovih blagdana sve je u znaku naših omiljenih junakinja iz djetinjstva, a kako bi Snjeguljica, Ariel, Zlatokosa i mnoge druge bile predstavljene u najljepšem svjetlu, pobrinulo se deset dizajnerskih imena, koja su samo za ovu prigodu kreirala najraskošnije kreacije, dostojne svake princeze.

Za Pocahontas je tako dizajnerio Roberto Cavalli, kinesku princezu Mulan odjenuo je Missoni, uspavana ljepotica Aurora prikazala je remek djelo Elieja Saaba, a velikan američke mode Oscar de la Renta namijenio je svoju kreaciju Snjeguljici.


Mala sirena Ariel zablistala je u izlogu u beskrajno elegantnoj i profinjenoj Marchesinoj haljini, dašak egzotike princezi Jasmini je dala Escada, a za svoje junakinje, princezu Tijanu i Zlatokosu, dizajnirali su Ralph & Russo i Jenny Packham.

Bogatstvo, glamur i raskoš ponovno su zaživjeli u Harrodsu i opravdali njegovu titulu jednog od najluksuznijih svjetskih robnih kuća, u koje ovih blagdana vrijedi zaviriti pa makar samo da biste pogledali ovu odličnu suradnju Disneyja i renomiranih svjetskih dizajnera.


Ako ovog Božića ipak ne planirate otputovati do Londona, u bajkovitoj atmosferi britanskog Harrodsa uživajte u našoj galeriji.


H.B.

 

Objavljeno: 04.12.2012. u 13:00
Tagovi: haljina, Disney, Harrods

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p