LIFESTYLE

Divna nova stvar Radioheada za ljepši početak tjedna

Poslušajte nikad objavljenu pjesmu
radiohead
Kultni britanski sastav Radiohead ovog je ponedjeljka zadužen za divan soundtrack koji će nam olakšati početak još jednog radnog tjedna. Riječ je o prvom videu s njihovog predstojećeg reizdanja klasika iz 1997. godine, OK Computer.

Pjesma I Promise je jedna od pjesama koje su snimljene u vrijeme snimanja ovog albuma, ali nikada ranije nije objavljena, i malo je reći kako nam je dobro sjela ovog toplog lipanjskog ponedjeljka.

Reizdanje albuma OK Computer bit će objavljeno 23. lipnja pod imenom OK NOTOK za izdavačku kuću XL Recordings. Sadržat će originalni album s 12 pjesama, osam B-sides pjesama kao i tri nikada objavljene pjesme Lift i Man Of War te upravo objavljenu I Promise.


Album će biti objavljen kao digitalno izdanje, duplo i troduplo CD izdanje, troduplo 180 gramsko LP izdanje s 23 pjesme i kao OKNOTOK BOXED EDITION koji će sadržati i 104 strane bilješki Thoma Yorkea, 48 strana pripremnih radova u planiranju albuma, C90 mixtape koju je sastavio bend od OK Computer arhiva i demo snimaka, riječi svih pjesama, LP i preko 30 umjetničkih djela pravljenih za omot i promociju od kojih mnogi do sada nisu nikada objavljeni.

Foto: PR
Objavljeno: 05.06.2017. u 13:33
Tagovi: glazba

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p