LIFESTYLE

Djevojka zbog koje ćete poželjeti nabaviti novi broj Rolling Stonea

Karizmatična glazbenica Dunja Ercegović krasi cover

U novom, sedmom po redu broju Rolling Stone Hrvatska, uredništvo donosi priču Dunje Ercegović, poznatije pod imenom Lovely Quinces, predstavnice nove generacije domaćih kantautora. Nova zvijezda na indie sceni dala je intervju za poznati magazin, koji nam je ustupio i nekoliko fotografija iza kulisa snimanja s karizmatičnom pjevačicom, koje vam donosimo u nastavku.

U novom broju Rolling Stonea također možete pronaći veliki intervju s članovima legendarnog slovenskog benda Leibach koji u svibnju gostuju u zagrebačkoj Tvornici kulture, priču o Ramonesima, četvorki iz Queensa koja je svoju bijesnu i maničnu glazbu nazvala punkom, s Ateist Rapom proslavljeno je 25 godina karijere...

Ipak, najveće zvijezde ovoga broja nisu oni koji su navikli na svjetla pozornica. Radi se, naravno, o glazbenim menadžerima, a u velikoj temi novinara Dubravka Jagatića možete saznati sve o ljudima iz pozadine koji znaju kako pronaći i prodati dobru glazbu. Tu je i veliki intervju s najbogatijim čovjekom na svijetu, direktorom Microsofta Billom Gatesom, te velika priča o zvijezdi ovogodišnjeg Exit festivala, Skrillexu. No nemojte da vas puno dobrog sadržaja zadrži na osunčanim terasama 25. svibnja kada se održava drugi po redu referendum za Europski parlament. Odgovor na pitanje zašto ne pronađite u tekstu Dinka Boića koji je isto pitanje postavio kandidatima za ta prestižna politička radna mjesta.


Sve najbolje iz svijeta glazbe što stane na 150 stranica finog tiska možete pronaći već danas na svom kiosku. Cijena je i dalje 15 kuna.

 

photo: Mateja Vrčković/Rolling Stone

 

Objavljeno: 18.04.2014. u 09:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p