KULTURA

‘Dog Gone’ je najnoviji film na Netflixu koji je rasplakao gledatelje diljem svijeta i koji morate pogledati!

Film o kojem se ovih dana ne prestaje pričati!
Moramo priznati da filmove sa psima poput srcedrapajućeg ‘Hachika’ izbjegavamo gledati više puta, i to poglavito zbog nevjerojatno tužnih i emotivnih scena koji su u prisustvu čupavih protagonista toliko dojmljivi, da ih je zbilja teško gledati nekoliko puta, ma koliko odličan film bio. No, to nas ne sprječava da uživamo u novim ‘psećim’ pričama, a omiljeni Netflix prije nekoliko dana je na svojim stranicama objavio jednu takvu koja je u kratkom roku postala najgledaniji naslov u regiji!

Riječ je o obiteljskom filmu naslova ‘Dog Gone’ koji je nastao prema istinitoj priči autora Paulsa Toutonghija. Radnja prati veliku potragu za žutim labradorom imena Gonker koji je nestao u 90-ima. ‘Dog Gone’ je zapravo priča o dvije izgubljene duše: boemskom maturantu Fieldingu Marshallu koji je usvojio Gonkera, i psu koji svoju mladost provodi ispijajući pivo i zabavljajući svog prilično neodgovornog vlasnika. Shvativši da mora srediti svoj život, Fielding se vraća u svoju rodnu kuću gdje ga dočekuje strogi otac John Marshall koji je vidno razočaran sinovim životnim izborima, kao i činjenicom da je udomio psa za kojega se nije sposoban brinuti. Radnja se započinje zakuhavati u trenutku kada Fielding i njegov prijatelj Nate u šetnji na Appalachian Trailu puste Gonkera da otrči za lisicom i kada se Gonkeru izgubi svaki trag…

Očajni Fielding čini sve kako bi pronašao svog najboljeg prijatelja, a situaciju dodatno komplicira Gonkerovo zdravstveno stanje zbog kojeg imaju samo 19 dana da pronađu psa, koji boluje od Addisonove bolesti i koji hitno mora zaprimiti lijek. Ova dirljiva priča u prvi plan stavlja odnos sina i oca koji na dirljiv način napreduje kroz pronalazak voljenog kućnog ljubimca. Prepun tužnih, zastrašujućih, ali i nježnih trenutaka, ova obiteljska priča u trenutku će vas prikovati za male ekrane, a bez sumnje će se najviše svidjeti obožavateljima pasa koji prije gledanja filma slobodno mogu pripremiti maramice! Više informacija saznajte u traileru: 
Foto: YouTube, imDB
Objavljeno: 17.01.2023. u 12:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p