KULTURA

Netflix uskoro predstavlja dokumentarac o kontroverznom paru kraljevske obitelji

Meghan i Harry ispričat će nam svoju priču!

Prvoga dana prosinca Netflix je najavio novi dokumentarac-priču o vojvodi i vojvotkinji od Sussexa koju još nismo čuli. Naravno, riječ je o do sada neispričanim detaljima iz života princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle. Što možemo očekivati u ovom ekskluzivnom dokumentarcu „Harry & Meghan“, saznajte u nastavku.

Nakon prekidanja veza s kraljevskom obitelji i odlaska u SAD, Meghan i Harry progovorili su o svom obiteljskom životu i braku kao vojvoda i vojvotkinja od Sussexa s televizijskom ikonom Oprah Winfrey. Tada iznesene kritike na račun Monarhije, par su još više udaljile od njihove britanske obitelji. Jednako tako, njihov odnos i privatni život bio je maksimalno eksponiran u javnosti koja ih je i voljela i osuđivala. Najava Netflixovog šestodijelnog dokumentarca ponovno je izazvala reakcije na društvenim mrežama obožavatelja i onih koji nisu skloni poznatom paru.

Ovoga puta Netflix će predstaviti njihovu nikad ispričanu priču kroz mini seriju od šest nastavaka, a fokus je na ranjivosti veze dviju javnih figura. Režiju „Harry & Meghan“ potpisuje Liz Garbus, redateljica dvaput nominirana za Oscara i dobitnica Emmyja. Dakle, dokumentarac će kroz nikad objavljene intervjue s obitelji i prijateljima, medijskim i povijesnim analitičarima istražiti sve dimenzije veze jednog od najkontroverznijih parova ikada.

Netflix je za sada samo objavio da serijal možemo očekivati uskoro te je na svojim stranicama postavio službeni trailer i najavu. Preostaje nam samo čekati novu najavu točnog datuma izlaska ovog uzbudljivog dokumentarnog serijala.

Foto: Instagram, YouTube, Netflix
Objavljeno: 02.12.2022. u 15:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p