KULTURA

Domaća ilustratorica koja nam baš uvijek razvedri dan

Kreativka čiji rad obožavamo

Issa Arts 
Issa Bratinčević je zaljubljenica u prirodu, finu hranu i putovanja na motoru u daleke zemlje, no ono po čemu su je mnogi već upamtili njene su preslatke ilustracije koje se kriju iza imena Issa Arts.

Inspirirana ljubavlju, malim životnim trenucima, prirodom i pop kulturom, Issa bilježi sve one male životne trenutke koji su naposljetku i najbitniji. Miss Autumn, Miss Spring, Yoda i Batman sam su neki od likova koji su svoj dom pronašli na Issinim šarmantnim crtežima, a zanimljivo je kako se ljubav prema crtanju rodila još u djetinjstvu. Usprkos završenom Filozofskom fakultetu, smjer Antropologija i britanska književnost, mlada se kreativka naposljetku vratila svojoj prvoj ljubavi i hobi pretvorila u posao.

Za slatke ilustracije s pozitivnim porukama Issa najčešće koristi kemijsku olovku i bojice te smeđi reciklirani papir, a u sklopu svog brenda Issa Arts nudi čestitke, planere, dnevnike za putovanja te albume za fotografije. U kojem god obliku bile, sve se ilustracije mogu personalizirati stoga, poželite li jedinstveni poklon ili ukras za svoj dom, Issu možete pronaći na službenoj Facebook stranici.
 
 
Issa Arts 
Issa Arts 
Issa Arts 
Issa Arts 
Issa Arts 
Issa Arts 
Issa Arts 
Issa Arts 
Issa Arts 
Issa Arts 
M.M.
Foto: Issa Arts
Objavljeno: 04.04.2016. u 11:19
Tagovi: ilustracije

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p