KULTURA

Stigla je druga sezona erotične drame Sex/Life! Jeste li već pogledali prvu epizodu?

Serija čiji nastavak smo jedva dočekali!

Sex/Life osma je po redu najgledanijih Netflixovih serija u 2021. godini, a sve zato što je riječ o dramatičnoj i zavodljivoj radnju koja nas je s lakoćom prikovala za male ekrane. Nakon obaranja rekorda gledanosti po samom izlasku prve sezone, ista je završila poprilično napeto, stoga ne čudi da obožavatelji diljem svijeta jedva čekaju vidjeti nastavak za koji sada i službeno stigao!

Jučer su izašle nove epizode ove popularne serije i sada nastavljamo tamo gdje je Billie stala, a to je na ulaznim vratima u stan Brada, svog bivšeg ljubavnika. Prisjetimo se, serija prati priču bračnog para koji ima gotovo pa savršen život; stabilnu financijsku situaciju, lijepu kuću, djecu, ispunjenu rutinu, no čini se da nešto nedostaje. Billie osjeća monotoniju, ali i vuče repove mladosti kada je njezina seksualna energija bila na samom vrhuncu, a u seriji otkrivamo da je to nešto što joj treba u braku s mužem.

Kroz seriju se konstantno provlači i Brad, bivši ljubavnik koji je Billie pružio nezaboravne trenutke i za kojim zapravo čezne te se neprestano nalazi pred odlukom prevariti svog muža ili ne. Također, vrlo važan faktor je i erotski dnevnik koji pronalazi njezin muž, a koji otvara Pandorinu kutiju skrivenih problema. Spomenuli smo da je prva sezona završila tako da se Billie vraća ljubavniku, a njezin suprug to saznaje, stoga moramo priznati da ne možemo dočekati rasplet cijele situacije.

Foto: Youtube, Instagram
Objavljeno: 05.02.2023. u 08:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p