LIFESTYLE

Drugi rođendan Avenue Malla

Proslava rođendana trajat će tjedan dana...

Mnogim Zagrepčanima najdraži shopping centar, Avenue Mall, slavi svoju drugu obljetnicu postojanja! Proslava počinje u subotu, 29. kolovoza i traje cijeli tjedan, a svaki dan je svojom temom namijenjen drugoj skupini posjetitelja. Za djecu je pripremljen poseban program s klaunima, oslikavanjem lica i radionicama, dok će odrasle razveseliti degustacije, promocije i besplatan parking. Rođendanska proslava osim zabavnog ima i humanitarni karakter, pa će tako Udruzi Kišni čovjek sutra, 29. kolovoza, biti doniran ček u iznosu od 20 000 kuna, dok će tijekom cijelog tjedna Udruga roditelja djece s mentalnim poteškoćama predstavljati svoje aktivnosti, projekte i proizvode članova na zasebnom štandu. Prvi rođendanski dan završit će koncertom Luke Nižetića. Raspored događanja u rođendanskom tjednu je sljedeći:

 30. kolovoza - nedjelja - Dan hrane i pića - posjetitelje očekuju prezentacije hrvatskih autohtonih proizvoda, brojne degustacije, promocije i kulinarski show uživo.

 31. kolovoza - ponedjeljak - Dan automobila i sporta - sportaši i rekreativci moći će provjeriti svoju kondiciju u utrci na sobnim biciklima, natjecati se u stolnom nogometu, a štovatelji ljubimaca na četiri kotača će moći razgledati najnovije modele automobila i skutera.

 01. rujna - utorak - Dan škole - održat će se kreativne radionice, igraonice, te promocije proizvoda namijenjenih školi.

 02. rujna - srijeda - Dan multimedije - organizirat će se brojne prezentacije i promocije najnovijih proizvoda i usluga modernih tehnologija.

 03. rujna - četvrtak - Dan ljepote i zdravlja - uz promotivna šminkanja, promocije novih mirisa, prezentacije novih trendova u kozmetici i očuvanju zdravlja i vitalnosti, Avenue Mall u suradnji s Crvenim križem organizira dobrovoljno davanje krvi.

 04. rujna - petak - Dan mode - održat će se tri modne revije (dječja, sport i casual, te fashion), a modele će nositi poznate domaće manekenke.

 05. rujna - subota - Dan glazbe - DJ i mladi demo bandovi zabavljat će posjetitelje centra.

Veliko finale proslave drugog rođendana Avenue Malla će biti navečer na danima Novog Zagreba na Bundeku s koncertom Psihomodo Popa.

 

B.K.

 

 

Objavljeno: 29.08.2009. u 13:41
Tagovi: Avenue Mall

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p