KULTURA

Duet Matije Cveka i Marije Šerifović nakon samo nekoliko sati nalazi se pri vrhu YouTube trendinga

Imamo li novi 'Trebaš li me'?

Danas je svjetlo dana ugledao novi album Marije Šerifović 'Dolazi ljubav', na kojem se našla i balada 'Pola sunca' koju je jedna od najboljih vokalistica u regiji izvela s Matijom Cvekom. Albumom 'Dolazi ljubav' Šerifović slavi impresivnih 20 godina karijere, a suradnja s mladim kolegom koji se već sad dobro snalazi na top listama čini se, po prvim reakcijama, bila je pun pogodak.

Objavu dueta Cvek je podijelio na svojim društvenim mrežama uz opis, 'Nekom dušo duša uzalud. Suradnja s jednom od najboljih vokalistica u regiji, a Marija Šerifović to sigurno jest, apsolutni je vrhunac moje male dosadašnje karijere. Hvala Mare na povjerenju i pruženoj prilici, želim ti najslušaniji album i krdo hitova.'

 Iako je Matija skromno opisao svoj dosadašnji glazbeni put, rezultati trendinga i gotovo 150K pregleda na YT u samo nekoliko sati od objave 'Pola sunca' podsjetili su nas na Cvekov duet s Eni Jurišić koji nije silazio s top lista i YouTube te Spotify trendinga.

'Pola sunca' je nježna, ali snažna balada koja pokazuje najbolje od vokala Cveka i Šerifović. Glazbu i tekst pjesme potpisuje Bane Opačić, dok su za aranžman zaslužni Dušan Alagić i Dušan Krsmanović. Ako ste slučajno propustili poslušati ovu pjesmu kojoj se već sad može predvidjeti status novog hita, video donosimo u nastavku.

Foto: Miomir Milić, Instagram, YouTube, 
Objavljeno: 06.10.2023. u 19:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p