LIFESTYLE

Dva domaća glazbena festivala među 10 najboljih na svijetu

Resident Advisor proglasio The Garden najboljim svjetskim festivalom u srpnju
The Garden Tisno 
Kada renomirani medij specijaliziran za elektronsku glazbu stavi čak dva domaća festivala na listu najboljih na svijetu u mjesecu srpnju, imamo doista opravdan razlog za slavlje.

Resident Advisor je upravo to i učinio, čime je Garden Festival proglašen najboljim svjetskim festivalom u srpnju. Na osmom se pak mjestu našao još jedan domaći, Stop Making Sense. Na drugom mjestu ove liste koja će ljubiteljima dobre glazbe definitivno poslužiti kao svojevrsni vodič ovoga ljeta, stoji fantastičan njemački Melt!, a prate ga britanski Freerotation, Norbergfestival, japanski rural, pariški The Peacock Society, Lovebox, Stop Making Sense, poljski Audioriver te, na kraju, The Bay Festival na Korzici. 

 
S obzirom da nas još malo dijeli od posljednjeg izdanja The Garden Festivala koji je postao sinonim za mjesto na kojem se spaja odmor i festival pod suncem i zvjezdanim nebom, ali i događaj koji je pokrenuo i inspririrao procvat festivalske scene u Hrvatskoj, potražnja je velika, a ulaznica malo. Kako bi se zadržao intimniji ugođaj festivala koji traje od 1. do 8. srpnja 2015., što je oduvijek bilo njegovo obilježje, u prodaji je još samo ograničen broj festivalskih ulaznica za regiju. Omogućene su snižene cijene ulaznica za regiju tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Ulaznice za The Garden Festival možete potražiti na stranici Entrio.hr, jednako kao i za Stop Making Sense.
 
the garden festival 
Zadnje izdanje The Garden Festivala na lokaciji The Garden Tisno odlazi s velikim praskom i to najbolje opisuje odličan popis gotovo 200 izvođača. Među njima su imena kao što su DJ Harvey, kojeg je i Resident Advisor uvrstio među svoje favorite, Bonobo, Seth Troxler, Joy Orbison, Ben UFO, Midland, Craig Richards, Greg Wilson, Crazy P live i Psychemagik, Eats Everything ili pak Nightmares on Wax.
 
 
Foto: PR
Objavljeno: 02.06.2015. u 15:21

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p