LIFESTYLE

Dvije predivne božićne bajke…

…zbog kojih nestrpljivo očekujemo Božić!
Harrrods Burberry
U
natoč tome što nas do Božića dijeli skoro mjesec i pol dana, prvi božićni ukrasi, najavni filmovi i izlozi već su ugledali svijetlo dana. A promatrajući njih nestrpljivo smo počeli odbrojavati do početka božićne čarolije.

Liberty slavi Orašara

Jedne od najljepših božićnih izloga u svijetu definitivno možemo potražiti u britanskoj metropoli Londonu u kojem su se prvi izlozi već i predstavili. Liberty se za ovu godinu udružio s Royal Opera House i njegovim Royal baletom te svoj izlog posvetio jednoj od najljepših božićnih bajki – Orašaru. Po prvi put izlozi u Great Marlborough ulici nisu dekorirani prodajnim stvarima. Kompanija je odlučila ove godine oživjeti božićnu bajku te predstaviti vizualno interpretaciju klasičnog baleta Orašar. U izlogu možemo vidjeti Orašarovu bitku s mišem kraljem, Klaru na božićnom tulumu kao i vrt slatkiša u kraljevstvu slatkiša. Izlog ove godine naglasak stavlja na konceptualnom i alternativnom izgledu s fokusom na glazbi, plesu i drami.

izlog Orašar
izlog Orašar
izlog Orašar
izlog Orašar

Harrods s Burberryjem predstavlja britansku bajku

S druge pak strane Harrods je već godinama poznat po svojim predivnim izlozima koji su postali svojevrsna turistička atrakcija. Za ovu godinu Harrods se udružio s najpoznatijom britanskom dizajnerskom kućom Burberry te su predstavili interaktivni izlog na temu A very British fairy-tale. Priča prati dvoje djece, koji su odjeveni u kultni Burberry baloner te nose prepoznatljiv šal, a u svojoj božićnoj avanturi otkrivaju tajne prolaze, automobile koji lete i lebdeće kade. Posebnost ovog izloga leži u njegovoj interaktivnosti, odnosno svaki kupac izlog može aktivirati sam, igrati se sa svijetlom ili slušati glazbu. Britanska modna kuća za tu prigodu je predstavila i bajkoviti kratki video koji već sad u sve domove donosi božićni duh. Nakon ovih priči, samo se pitamo – je li vrijeme za vruću čokoladu i medenjake?

Harrods i Burberry
Harrods i Burberry
Harrods i Burberry

M.D.
Foto: Instagram
Objavljeno: 06.11.2016. u 12:11

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p