KULTURA

“Echoes”: Nova serija na Netflixu koja je svojom bizarnom radnjom potpuno oduševila publiku!

Serija koju ćete odgledati u jednom dahu!
Ljubitelje trilera omiljeni streamer Netflix počastio je jednom pravom poslasticom u obliku mini serije koja se u rekordno kratkom roku pronašla na samom vrhu najgledanijih serija u zemlji! Napeta već od prvih trenutaka, radnja serije “Echoes” zahtijeva potpunu pažnju gledatelja stoga ovu seriju definitivno ne preporučujemo ako tražite naslov za druženje, opuštanje i razbibrigu.

O čemu je točno riječ? Gina McCleary (Michelle Monaghan), autorica iz LA-a, vrlo je bliska sa svojom jednojajčanom sestrom blizankom Leni i vrlo brzo postaje zabrinuta kada joj sestra prestane odgovarati na pozive. Saznavši da je Leni nestala, Gina se bez imalo razmišljanja pridružuje potrazi, a vrlo brzo saznajemo bizarnu činjenicu da su sestre zapravo srodne duše koje od djetinjstva potajno mijenjaju živote; Preuzimaju identitet druge na dan svog rođendana i sljedećih godinu dana žive život druge osobe, a sada kada je Leni nestala, sve ono što su zajedno planirali za svoju budućnost pođe po zlu; Njihov se svijet okreće naglavačke, a serija postaje utrka s vremenom koju je u nekim trenutcima, moramo priznati, zaista teško pratiti.

Ono što dodatno komplicira zaplet jest činjenica da vremenska crta u seriji skače naprijed-natrag, stoga gledatelji vrlo lako mogu izgubiti pažnju ako na trenutak usmjere pozornost van ekrana. Ipak, sasvim smo sigurni kako će ovaj misteriozni triler s prizvukom horor priče i dramatičnim preokretima ispuniti sva vaša očekivanja! Više informacija saznajte u traileru:
Foto: imDB, Youtube
Objavljeno: 24.08.2022. u 10:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p