KULTURA

Ekskluzivno predstavljanje nove OPEL Astre

Priča o uspjehu Opel automobila se nastavlja

Opel Astra 
Priča o uspjehu Opel automobila započela je davne 1936. godine, a nastavlja se s najnovijom Astrom! Nova generacija Astre temelji se na posve novoj laganoj arhitekturi vozila, pogonit će je samo motori najnovije generacije i ponudit će značajke koje su otprije poznate samo iz viših segmenata. Sportski dizajn čini da nova Astra izgleda nabrijanije nego ikad prije.
 
Nova Astra spaja učinkovitost s elegancijom, agilna je, štedljiva i tiha te još udobnija i svojim će inovacijama redefinirati segment kompaktne klase. Opel Astra bit će prvi put predstavljena svijetu ove jeseni na Međunarodnom sajmu automobila u Frankfurtu (od 17. do 27. rujna).
 
Opel Astra Aleksandra Dojčinović 
Ambasadori nove Opel Astre su dizajnerica Aleksandra Dojčinović, glumica Mila Elegović, Renata Sopek i pjevač grupe Vatra Ivan Dečak, koji su zajedno pozirali na prepoznatljivoj zagrebačkoj lokaciji - ispred crkve sv. Marka, jednog od najstarijih arhitekturnih spomenika i simbola grada Zagreba.

U sklopu dugogodišnje suradnje Opela i FASHION.HR Style Communityja ambasadorima se na Markovom trgu pridružio i direktor FASHION.HR-a Vinko Filipić, čime se najavilo još jedno izdanje velikog modnog događanja BIPA FASHION.HR-a nadolazećeg listopada.

Opel Astra Mila Elegović 
Opel Astra Renata Sopek 
Opel Astra Ivan Dečak 
Opel Astra Vinko Filipić 
Foto: Ivan Klekar
Objavljeno: 02.09.2015. u 12:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p