KULTURA

Ekspert za cipele

Miss Meghan na trodnevnoj turneji u Zagrebu

Najpoznatija shoe expert u Sjedinjenim Američkim Državama, a najvjerojatnije i u cijelom svijetu - Miss Meghan - na poziv Transport footweara stigla je u Hrvatsku. Miss Meghan je svjetsku slavu stekla kroz svoju veliku ljubav - obuću, te nema događanja ili emisije u SAD-u koja obuhvaća teme o cipelama, a da u njoj ne gostuje sa svojim stručnim mišljenjem i savjetima. Ona je stalna gošća najvećih holivudskih premijera i komentatorica na red carpetu dodjele Zlatnih globusa, a gostovala je i u mnogim talk-showovima vodećih američkih televizijskih postaja, poput showa Tyre Banks. Njeni komentari o cipelama uvršteni su i na DVD planetarno popularnog filma „Seks i grad", čiji je serijal zapravo u najvećoj mjeri proslavio pojam cipela te istaknuo njen značaj u životu svake modno osviještene žene.

 

Kad su me iz Transport footweara kontaktirali i pozvali da dođem u Hrvatsku kako bih prenijela svoja vlastita iskustva i usporedila trendove u mojoj i vašoj zemlji, nisam dugo razmišljala i eto me ovdje. Vidjela sam i njihov katalog prepun zgodnih mladića i djevojaka bez odjeće koji na sebi imaju samo cipele pa sam na prvu shvatila kako je riječ o modernoj tvrtki koja postavlja trendove i s kojom mogu podijeliti našu zajedničku strast prema obući", izjavila je Miss Meghan na današnjoj konferenciji za novinare. Ujedno je istaknula kako Hrvatsku smatra prekrasnom zemljom i uživa u ovom posjetu, a pohvalila je i Hrvatice i Hrvate jer paze na obuću koju nose i imaju stila.

 U svojoj knjizi „Kao salivena" Miss Meghan zanimljivim i pitkim stilom pisanja naglašava kako svaki tip žene bira određeni stil obuće, a ujedno daje i korisne savjete pri odabiru cipela i kombiniranju s odjećom i modnim detaljima. Objašnjava i kako svaki tip obuće ima svoju predstavnicu pa su tako, primjerice, najpoznatije „cure u štiklama" Sarah Jessica Parker, Beyoncé i Marilyn Monroe. A koje su predstavnice „cura u štiklama" ili „sportskih cura" u Hrvatskoj, imamo priliku saznati od MIss Meghan tijekom njenog boravka kod nas.

 

A.P.

Objavljeno: 16.05.2009. u 16:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p