KULTURA

ELFS pojačanje: Nala, Jerry i Pajcek

Pseća družina koja upotpunjuje popularni dizajnerski tim

ELFS 

Kada pritisnete zvonce na vratima iza kojih se skriva zagrebački showroom popularnog dizajnerskog dvojca, dvanaest šapica zagrebe po parketu skližući se u trku i hvatajući krivine, odjednom se iza zidova začuje prigušeni lavež nestrpljenja, a čim se vrata odškrinu pseći odbor za doček zaželi vam dobrodošlicu vrteći se istovremeno i oko vas i oko svoje osi poskakujući i lajući nezaustavljivo.

Prava je to mala vojska psića koji na prvi pogled izgledaju posve identično. No, nakon što s bostonskim terijerima Nalom, Jerryjem i Pajcekom provedete neko vrijeme, vrlo brzo shvatite da svaki ima svoj, specifičan karakter. Nala je prava pravcata gospođa, dama i pozerica, kamera ju voli. Kada bi mogla prebacila bi zavodljivo nogu preko noge. Pajcek je plah kao dječarac, lagano debeljuškast, sakriva se tu i tamo ispod kauča, ali to je OK jer je još zelen. Jerry je pravi gospon, malo gunđalo, dominantan, pravi vođa pseće bande. I svi su posebni, na neki svoj način ali najbolji su u paketu.

NalaNala 

Baš smo iz tog razloga odlučili provesti jedno prijepodne u društvu Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića koji tvore popularni dvojac ELFS, no ovoga pute ne u namjeri da razgovaramo o planovima za novu kolekciju ili pak o impresijama vezanima uz prošlu već da upoznamo Nalu, Jerryja i Pajceka, pseći trojac koji razigrano trčkara showroomom u Amruševoj dok se u pozadini čuju šivaće mašine. Fanovi ELFSa već odavno prepoznaju njihove četveronožne ljubimce, znaju im imena, pa čak i raspoznati koji je koji.

JerryJerry 

"Vidi, isti Nala i Jerry," netko tu i tamo prokomentira u prolazu dok im bostonci sjede u krilu. No, to niti ne čudi previše ako znate da su se preslatki bostonski terijeri pojavljivali kao glavne zvijezde brojnih kolekcija kraseći u printu uske haljinice i kompletiće, maske za mobitele, majice pa čak i odjeću za djecu. No, Nala i Jerry nisu samo inspiracija za odjevne komade i tu nipošto ne staje njihovo bogato modno iskustvo. Preslatki su se bostonci okušali i u manekenskim vodama debitirajući u editorijalu za Cosmo.

Ivan Tandarić i PajcekIvan Tandarić i Pajcek 

 
Aleksandar Šekuljica, Nala i JerryAleksandar Šekuljica, Nala i Jerry

Od početka pod svjetlima reflektora, pseća se ekipica navikla na pažnju javnosti, i čini nam se kako im to nimalo ne smeta. A ako vas zanimaju pustolovine ove vesele trojke možete ih pratiti i na Instagramu gdje imaju svoj profil na kojem objavljuju svakojaka uzbuđenja iz svoje šarene pseće svakodnevice. Nalin rendgen i prvi potomci na vidiku, lagodne vožnje kajakom, nedjeljno lijeno izležavanje ispod popluna, druženja s psećim frendovima, pomaganje dečkima oko kolekcija... Kada uronite u fotke njihovog "teškog psećeg života", ne brinite, niste jedini koji ćete pomisliti kako biste se vrlo rado mijenjali. I mi smo.

 
Cosmo
 
Nala  ELFS
Jerry  
Foto: Jure Perišić, privatni album
 
Fotografije iz privatnog albuma pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 29.08.2015. u 09:23

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p