KULTURA

'Eternal Sunshine of the Spotless Mind' postaje TV serija

Kultni film dolazi na male ekrane

eternal sunshine of the spotless mind

Nakon The Departed, Farga, Let The Right One In, Lost Boys ili pak Dynasty, došao je red na kultni film Eternal Sunshine of the Spotless Mind da dobije svoj televizijski remake.

Na radost fanova svojevrsnog remekdjela redatelja Michael Gondryja iz 2004. s Kate Winslet i Jimom Carreyjem u glavnim ulogama, na TV verziju filma neće se morati dugo čekati. Kako objavljuje The Hollywood Reporter, produkcijska kompanija Anonymous Content zaslužna za sjajne serije Mr. Robot i True Detective počela je s adaptacijom filma Eternal Sunshine of the Spotless Mind.

Premda u adaptaciji ne sudjeluju originalni scenaristi Michel Gondry, Pierre Bismuth i Charlie Kaufman, potvrđeno je kako se stvaranju pridružio producent Steve Golin, koji je sudjelovao i na filmu. Kultna priča o paru koji nakon teškog prekida briše sjećanja jedno na drugo dobio je Oscara za najbolji originalni scenarij i redovito se nalazi na listama najboljih filmova svih vremena, stoga ne treba napominjati kako je ovo vijest koju smo dočekali s oduševljenjem.

 

M.M.
Foto: IMDb

Objavljeno: 12.10.2016. u 09:28

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p