KULTURA

“Fall” je najnoviji, šokantni filmski naslov o kojem se ovih dana ne prestaje pričati!

Film koji se isplati pogledati u kino dvoranama!
Ako ste ljubitelji napetih filmskih naslova s prizvukom hororaca kao što su “The Shallows” ili pak “Open Water”, tada će vas oduševiti najnoviji naslov producenta Scotta Manna koji bi trebao izbjegavati svatko tko ima problema s vrtoglavicama i naravno, strahom od visine. “Fall” također pripada podžanru horora, a zahtijeva dinamiku koja će gledatelje držati napete od prve minute, stoga nimalo ne iznenađuje činjenica da je “Fall” trenutno uvjerljivo najpopularniji novi filmski naslov u svijetu!

No, o čemu je točno riječ? Becky (Grace Caroline Currey), suprug Dan (Mason Gooding) i Beckyina prijateljica Hunter (Virginia Gardner) u početnoj sceni penju se uz strmu planinu, kada se najednom dogodi nepredvidiva tragedija u kojoj Dan umire. Godinu dana kasnije, Becky utapa svoju tugu u alkoholu, svakodnevno izbjegavajući Hunter i svog zabrinutog oca Jamesa (Jeffrey Dean Morgan). Očajna u naumu da pomogne svojoj prijateljici, Hunter nagovara Becky da se popnu na napušteni TV toranj, odakle će Becky prosuti Danov pepeo i zatvoriti bolno poglavlje svog života, a sve kako bi napokon mogla krenuti dalje sa životom. Priča se počinje zakuhavati u trenutku kada Becky i Hunter ostanu nasukane na vrhu tornja, bez mogućnosti spuštanja i komunikacije s bilo kim tko bi ih mogao spasiti…

Sniman u pustinji Mojave, velika većina filma odvija se na tornju, što gledateljima pruža nevjerojatan adrenalin koji traje od početnog uspona pa sve do katastrofalnog rušenja ljestava i nastanka “zatvora” u kojemu su Becky i Hunter zaglavile. Iako se “Fall” vrlo brzo nakon izlaska nametnuo kao jedan od najpopularnijih filmova godine, kritičari mu i nisu pretjerano privrženi, i to primarno zbog “loših dijaloga” koji ne dočaravaju teror koji bi ljudi zaista osjećali u ovoj situaciji. Ono što je sigurno jest da je “Fall” u konačnici osmišljen kako bi se gledao na što većem ekranu, zbog čega svakako savjetujemo da se zaputite u kinodvorane i uživate u ovom najnovijem filmskom naslovu o kojem, čini se, baš svatko ima mišljenje. 
Foto: Youtube, imDB
Objavljeno: 08.09.2022. u 11:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p