LIFESTYLE

Fantastična pop-up izložba kojoj se veseli cijeli New York

Preko 70 umjetnika odaje počast slavnom redatelju 

wes andersonBajkovit, pomalo uvrnut i zabavno vrckast svijet legendarnog filmskog redatelja Wes Andersona oduševljava nas dugi niz godina i teško se ne zaraziti pozitivnom energijom njegovih šarenih filmova.

Poznati filmaš tijekom godina je inspirirao nebrojene projekte, umjetnike i kreativce, a posljednja velika počast Wesu Andersonu je izložba o kojoj bruji cijeli New York. Naime, redateljev bizaran svijet mašte interpretirat će 70 umjetnika na skorašnjoj 6. Bad Dads izložbi, odnosno ekskluzivnom vikend pop-up showu u galeriji Joseph Gross u New Yorku.

Bad Dads započeo je prije šest godina kao pop up izložba, a tijekom vremena je prerastao u jednu od najiščekivanijih i svjetski priznatih umjetničkih manifestacija. Ove će se godine održavati od 7. do 9. kolovoza, a okupit će 70 umjetnika iz cijelog svijeta koji će raznim tehnikama i stilovima pokazati svoju viziju pomno stiliziranog svijeta Wesa Andersona i njegove ikonične motive i teme.
  
Djelić ove iščekivane izložbe pogledajte u nastavku, a nađete li se u New Yorku početkom kolovoza, svakako posjetite galeriju Joseph Gross.
 
wes anderson wes anderson wes anderson wes anderson wes anderson wes anderson wes anderson wes anderson wes anderson  
M.M.
Foto: Spoke Art
Objavljeno: 15.07.2015. u 15:07
Tagovi: izložba, Umjetnost

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p