KULTURA

Fashion.hr Style Community i Ariel Vas nagrađuju

Osvojite Ariel Aktive Gel kapsule!
Fashion.hr Style Community i Ariel ovoga tjedna vas daruju s tri Ariel paketa Active Gel kapsula! Svojim najnovijim proizvodom, Ariel želi doprinijeti svim inovacijama koje su mijenjale živote žena te predstavlja Ariel Active Gel kapsule - proizvod koji će obilježiti novu prekretnicu u životima žena. Ariel Active Gel kapsule imaju 2x koncentriraniju snagu uklanjanja mrlja od ostalih Arielovih tekućih deterdženata, što ovim malim, ali snažnim kapsulama, omogućuje praktično pakovanje koje ne zauzima mnogo mjesta. Uz sve to, iznimno ih je lako koristiti.

Prvi tekući deterdženti u nekim su se zemljama pojavili već tijekom 50-ih godina prošlog stoljeća. 2010. godine u životima suvremenih žena pojavljuje se nova inovacija - Ariel Active Gel kapsule - male, dozirane kapsule spremne za uporabu. Stoga, potrebno je učiniti samo jednu jednostavnu stvar - ubaciti kapsulu u bubanj perilice za rublje, na nju staviti rublje i odabrati program pranja. Ariel Active Gel kapsule imaju 2x koncentriraniju snagu uklanjanja mrlja od ostalih Arielovih tekućih deterdženata. A zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, pakovanje je lagano, praktično i bez problema ćete ga smjestiti bilo gdje. Ariel Active Gel kapsule dostupne su u dvije varijante - zelene su namijenjene pranju bijelog rublja, a ljubičaste su namijenjene za obojano rublje. Ariel Active Gel kapsule na hrvatskom tržištu dostupne su i u tri veličine pakovanja od 16, 24 i 32 kapsule.

Kako bi vaše pranje rublja bilo još jednostavnije i lakše, sve što trebate učiniti jest poslati svoje podatke na mail nagradna@fashion.hr i možda upravo vi osvojite jedan od Ariel Active Gel paketa! Nagradna igra traje od 30. lipnja do 13. srpnja 2010.

 

Dobitnice prošlotjedne Rosal nagradne igre su:

Helena Marić

Josipa Pejović

Ana Grozdanić

 

 

Objavljeno: 30.06.2010. u 12:08
Tagovi: Ariel, nagradna igra

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p