KULTURA

Fashion.hr Style Community vam želi sretne blagdane

Sretan Božić i sretna Nova godina!

Moramo priznati da ove godine ni mi nismo ostali imuni na sve blagdanske ludosti kojima su nas obasipali razni dućani. Budući da smo pomahnitalo nakupovali šarene božićne veste, haljine i pulovere u crvenoj boji, ukrase za kosu s zimskim motivima i simpatične dekoracije za božićno drvce, odlučili smo za vas napraviti veselu čestitku kojom vam želimo zahvaliti što ste i ove godine bili uz nas.

Svim čitateljima, suradnicima i prijateljima Fashion.hr-a želim vesele i sretne blagdane. Provedite ih u društvu najdražih osoba s puno smijeha, veselih i nezaboravnih trenutaka. Od srca vam hvala što ste u 2013. godini bili naši vjerni čitatelji. Ana Bacinger (glavna urednica)

S obzirom na kaotičan tempo života koji danas vodimo, blagdani su pravo vrijeme za kratki bijeg u svijet harmonije i jedinstva. Uživajte sa svojim bližnjima u narednim danima i cijenite sve zajednički provedene trenutke, jer oni su jednostavno nezamjenjivi. Sretan Vam Božić i neka Vam Nova godina u koju ulazimo donese mnogo sreće, zdravlja i ljubavi! Hana Bartolović (novinar)

Svim čitateljima želim ozarena lica, ljubav, toplinu i smijeh. Neka blagdani budu kao u filmovima, a tako neka se nastavi i u sljedećoj godini! Sretan Božić! Matea Martek (novinar)

Dragi naši čitatelji,

neka i vama Božić pokuca na vrata i kazaljke na satu spoje se u novogodišnjoj noći... Neka vam vaše haljine i odjela sjaje, neka vas sreća, zdravlje i ljubav prati... To vam želim od srca. Željka Biočić (direktorica marketinga i prodaje)

Dragi naši veliki i mali, stariji i mladi, hvala što ste nas svakodnevno pratili, lajkali, sherali, komentirali, hvalili, kudili... Čitamo se ponovno dogodine, a do tad vam želim radostan Božić i zanosnu Novu godinu... Neka vam je sa stilom! Suzana Škoc (marketing)

Dragi čitatelji Fashion.hr-a za blagdane i Novu godinu želim vam puno smijeha, ali zaista smiješite se danas i sutra i svaki dan jer koliko god zvučalo pasee život je zaista kratak zato ga živite punim plućima! Živite ga sada i ovdje, nemojte da vam život prođe pored vas u planiranju budućnosti. 'It's not about the destination, it is about the journey.' Ove godine razveselite najdraže za blagdane i uvijek se trudite da budete najpozitivnija osoba koju poznajete, opraštajte, ljubite se i volite... Kako bi rekla jedna moja draga prijateljica 'Smajl na lice i osvajaj svijet'! Sretan vam Božić i Nova godina! Jure Perišić (fotograf)

 

Fashion.hr Style Community


Objavljeno: 23.12.2013. u 16:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p