KULTURA

Fashion.hr Style Community vam želi sretne blagdane

Sretna Nova godina!

Fashion.hr Style Community 
Stigao nam je još jedan kraj godine, a s njime i vrijeme prisjećanja, ocjenjivanja, procjenjivanja, evaluiranja i stvaranja novih ciljeva te priželjkivanje dobrih stvari ljudima oko nas. Vrijeme je da kažemo ono o čemu mislimo ostatak vremena i zahvalimo vam se na vašoj vjernosti, čitanju, komentiranju i bivanju uz nas i ove godine na izmaku...
 
'Dragi čitatelji Fashion.hr Style Community portala, želim vam sve najbolje u 2015. godini. Prije svega budite sretni, pozitivni i okruženi ljudima koje volite i koji vas vole. Smijte se i uživajte u malim stvarima, ne opterećujte se sitnicama, uvijek pronađite vremena za sebe i radite više onog što volite. Sve ostalo će se posložiti samo od sebe. <3' Ana Bacinger (glavna urednica)
 
Ana Bacinger
'Drage naše čitateljice i čitatelji, na kraju godine već tradicionalno zbrajamo pluseve i minuseve iz posljednjih 365 dana i priželjkujemo si Novu godinu još bolju od one prethodne. Budući da je život kratak, u 2015. godini želim vam sukus svega onoga što čovjeka čini sretnim; uspjeh na poslovnom planu i svakodnevno zadovoljstvo onime čime se bavite, prisutnost bliskih osoba koje vam iz dana u dan ispunjavaju život i srce ljubavlju i toplinom, zdravlje i blagostanje… Živite punim plućima i iskoristite svaki trenutak do maksimuma, kako biste 2015. godinu ispratili s vraški dobrim uspomenama!' Hana Bartolović (novinar)

Hana Bartolović
 
'Dragi naši, svima vam želim da ne prestajete sanjati, da gledate svijet širom otvorenih očiju i još većeg srca. Da odbacujete negativu i prihvaćate samo dobre misli i iste takve širite dalje. Želim vam da imate ono što poželite no istovremeno, da ne želite previše jer sretan se može biti i s vrlo malo. Želim vam da volite i da vas vole, da se smijete dok hodate ulicom i da isto dobivate zauzvrat, ali i da budete hrabri i slijedite to svoje srce više, a razum nešto malo manje. Na kraju, želim vam i da se večeras opasno dobro provedete i stvorite koju novu uspomenu zbog koje ćete se smiješiti dok hodate onom ulicom...' Matea Martek (novinar)
 
'Dragi naši, u novoj godini vam od srca želim da se okružite ljudima koji vas usrećuju, svedete na minimum one koji vam sišu dragocjenu energiju, da prestanete tražiti izgovore za nešto što dugo želite, a mislite da je neostvarivo, da svaki dan radite ono što volite i da, ako još niste, pronađete nešto što će vam ispuniti život pozitivom.' Tina Lončar (novinar)

Tina Lončar
 
'Dragi naši čitatelji, svakome od vas želim godinu punu smijeha, sreće, ljubavi i što manje briga! Pošto znam da vas sve to već čeka u 2015. godini, želim vam još barem jedno putovanje kojim ćete napuniti baterije, nekoga da vas svaki dan nasmijava, ispunjeno srce, prijatelje koji će biti uz vas kada se treba glupirati i biti najveća podrška na svijetu, puno spontanih druženja, puno ukusnih kolača da vam zaslade dan i ispunjenje svih onih mali želja koje potajno gajite!' Ana Jerneić (novinar)
 
'Dragi čitatelji Fashion.hr-a, želim vam puno ljubavi i pozitivne energije te novu godinu ispunjenu smijehom i veseljem! Nastavite slijediti svoje snove i u 2015. A ja se nadam da će vam se barem polovica želja i ostvariti!' Jure Perišić (fotograf)

Ana Jerneić
 
 
Fashion.hr Style Community
Objavljeno: 31.12.2014. u 16:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p