KULTURA

Fashion.hr Style Community & Ženski Rokovnik vas daruju

Rokovnik s ilustracijama Aleksandre Dojčinović

Ženski rokovnik je godišnji planer, "pomoćnik" za organizaciju obaveza i aktivnosti u svakodnevnici svake žene koji pored planera, sadrži i ogledalo unutar korica, elastičnu trakicu za držanje olovke, te mnoge zanimljive rubrike koje ga čine osobnijim od klasičnih planera i rokovnika kao što su: PMS calendar, podsjetnik i upute za samopregled grudi, lista za termine posjeta liječniku, sezonska shopping lista, check lista za godišnji odmor, lista naslova knjiga ili filmova koje planirate pogledati i mnoge druge. Pored dizajna i dimenzije optimizirane za žensku torbicu navedene rubrike su ono što ga čini drugačijim od ostalih sličnih proizvoda na tržištu.

Izdanje ženskog rokovnika za 2013. sadrži veći broj stranica, nove rubrike, veći broj stranica za bilješke i šest različitih verzija naslovnica jednu od kojih je ilustrirala poznata modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, vlasnica modnog brenda Lei Lou by Alex Dojčinović. Rokovnik se iz godine u godinu razlikuje dizajnom, kako korica tako i unutrašnjosti. Unutrašnjost rokovnika dizajnirana je da pomalo podsjeća na ženske magazine, a korice su dizajnirane u trendy jarkim bojama.

Ženski rokovnik djelo je brižnih ženskih ruku, u potpunosti je osmišljen, dizajniran i proizveden u Hrvatskoj i svake godine unaprijeđen prema povratnim komentarima njegovih korisnica. Naklada ženskog rokovnika svake je godine sve veća, on je idealan Božićni i novogodišnji poklon, ali i vrlo praktičan poklon za žene svih dobnih skupina za bilo koju priliku.

Rokovnik do 28.02. možete kupiti ekskluzivno u DM trgovinama po sniženoj cijeni od 66,90 kn, te putem web shopa www.zenskirokovnik.com po cijeni od 60 kn + troškovi poštarine. Izbor korica je ograničen.

 

Ženski rokovnik ovaj tjedan daruje tri sretne čitateljice s rokovnicima za 2013. godinu. Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na naše nagradno pitanje.

Imena sretnih dobitnica objavljujemo u ponedjeljak 04.ožujka.

 

Dobitnice prošlotjedne nagradne igre su:

Petra Španjol

Martina Lovrić

Ines Obradović

 

 

Objavljeno: 25.02.2013. u 16:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p