LIFESTYLE

Festival koji je obilježio početak ljeta

Lighthouse festival ispunio sva naša očekivanja

Ako želite savršen početak festivalske ljetne sezone, Lighthouse festival u Poreču mjesto je koje morate posjetiti. U sklopu projekta H&M loves Music provela sam dva nezaboravna sunčana dana na poluotoku Lanterna kod Poreča, na festivalu koji me zbilja oduševio kako svojim sadržajem tako i samom lokacijom koja se nalazi uz prekrasan svjetionik s pogledom na otvoreno more. 

Točno u trenutku lansiranja H&M DIVIDED The Summer Party kolekcije, H&M loves Music nastupio je kao jedan od glavnih pokrovitelja na Lighthouse festivalu. Doveli su svog mladog DJ-a u usponu Dream Koalu koji se pojavljuje kao model u njihovoj H&M loves Music kampanji, a organizirali su i prezabavno rolanje u stilu sedamdesetih godina pa smo se mogli okušati u rolanju na retro koturaljkama. Dream Koala je šarmantan, jednostavan i nevjerojatno talentiran mladi glazbenik koji mi je otkrio brojne zanimljivosti o sebi (intervju vam donosimo uskoro!), a disco rolanje se pokazalo jako zabavnim večernjim programom koji je potrajao do ranih jutarnjih sati. 

Festival je trajao tri dana i otkrio mi brojne izvođače koji su me zbilja oduševili svojim originalnim nastupima, a apsolutni favorit festivala je kolektiv naziva HVOB  (skraćeno Her Voice over Boys) koji čine neodoljiva pjevačica Anna Müller i Paul Wallner. U njihovu glazbu zaljubio se i svima dobro poznati libanonski dizajner Elie Saab koji je koristio njihov soundtrack u jednom od svojih videa. 

Kad je u pitanju festivalska moda, moram priznati da je ovaj festival raj za sve ljubitelje ležernih odjevnih kombinacija koje u sebi sadrže svima dobro znani 'hipster' prizvuk. Najprije sam bila iznenađena kako je sva ekipa na festivalu stylish, no već nakon par sati postane vam normalno da su svi oko vas fantastično odjeveni i furaju neki svoj originalan stil.

 

Ana Bacinger

photos: Sebastijan Kodba, H&M, Philipp Lipiarski 

 

Objavljeno: 30.05.2014. u 11:13

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p