KULTURA

Svi pričaju o ovoj novoj Netflixovoj seriji, a evo zašto biste ju ipak trebali preskočiti!

Satirična psihološka drama koja je podijelila kritike

Otkako je stigao trailer o novoj Netflixovoj mini seriji koji je ujedno i najavio veliki povratak poznate glumice Kristen Bell na televizijske ekrane, fanovi su jedva dočekali ponovno gledati svoju omiljenu glumicu u naizgled napetom i mračnom trileru najdužeg naslova ikada - ''Žena u kući preko puta djevojke s prozora''. Ipak, čini se da je ova sve samo ne i obična serija gledatelje ostavila, u najmanju ruku, zbunjenima!

Iako je serija debitirala u petak, 28. siječnja, i u kratkom roku postala jedna od najgledanijih, čini se kako je znatiželja glavni razlog zbog kojeg se gledatelji uopće i upuštaju u ovu bizarnu priču. Serija prati Annu (Bell) koja živi prilično monotonim životom. Slomljena srca i sama, prepušta se ispijanju vina i gledanju kroz svoj prozor iz dana u dan dok se novi, zgodan susjed ne useli preko puta. Na trenutak stvari izgledaju pune nade, sve dok ona ne svjedoči ubojstvu preko puta ulice i počne preispitivati sebe i svoje sjećanje.

I dok su gledatelji očekivali napeti psihološki triler, dočekala ih je satirična psihološka drama koja već u svom naslovu odaje ''počast'' brojnim psihološkim trilerima koji su nastali posljednjih godina, uključujući ''Ženu na prozoru'' i ''Djevojku na prozoru'' koje su bile apsolutni hit među brojnim gledateljima. Mnogi će pak reći kako serija nije nikakvo odavanje počasti već puko ismijavanje žanra koje je, kako kažu i sami kritičari koji nisu nimalo impresionirani, teško shvatljivo.

Foto: imDB
Objavljeno: 05.02.2022. u 00:00
Tagovi: Netflix, tv serija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p