FILM I TEATAR

Film idealan za vruće ljetno poslijepodne

Scarlett Johansson i Zoë Kravitz u ljetnoj komediji
luda djevojacka
S
igurno je svatko od nas barem jednom u životu prisustvovao zabavi koja je u nekom trenutku u potpunosti izmaknula kontroli. Bilo da je riječ o prekomjernom pijanstvu, seksualnim eskapadama ili korištenju ilegalnih supstanci, nesumnjivo se retrospektivno ovi događaji pretvaraju u humoristične anegdote kojih se rado prisjećamo.

Međutim, ono što će glavne junakinje filmskog ljetnog hita Luda djevojačka proživjeti izlazi van svakih okvira onoga što bismo možda željeli da se dogodi i nama. Hit komedija u kojoj su glavne uloge ostvarile Scarlett Johansson i Zoë Kravitz u domaća kina stiže 22. lipnja.

Pet najboljih frendica s fakulteta nakon punih 10 godina ponovno se sastaje i odlučuje provesti ludi vikend u Miamiju. Međutim, njihovo ludo partijanje naglo prelazi sve legalne granice kada slučajno ubiju muškog stripera. Kako pokušavaju pronaći izlaz iz nimalo ugodne situacije, njihova noć će otići u nekim potpuno neočekivanim smjerovima i u konačnici ih zbližiti u trenucima kada će im to najviše biti potrebno.


Uz Scarlett i Zoë u glavnim ulogama Lude djevojačke pojavljuju se Kate McKinnon, Jillian Bell i Ilana Glazer, a film je režirala Lucia Aniello kojoj je ovo prvi redateljski pothvat kada su dugometražni filmovi u pitanju. U sporednim ulogama pojavljuju se Ryan Cooper i Demi Moore.


Foto: PR
Objavljeno: 21.06.2017. u 10:18
Tagovi: film

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p