LIFESTYLE

Filmovi koje u siječnju želimo pogledati u kinu

Kino preporuka by FASHION.HR
kino
K
ad je riječ o filmovima, nova je godina počela poprilično zanimljivo. Od nevjerojatno medijski popraćenog mjuzikla La La Land Damiena Chazellea koji je nakon 7 osvojenih nagrada na Golden Globesima i čak 11 BAFTA nominacija ozbiljan kandidat za Oscara, preko iščekivanog Jackie za koji se šuška da je uloga karijere Natalie Portman, pa sve do gomile sjajnih primjeraka svjetske kinematografije, siječanj bi za filmofile mogao biti poprilično naporan mjesec.


Jer, kako utrpati u slobodno vrijeme najgledaniji argentinski film svih vremena, nevjerojatnu priču o obitelji Puccio, potom i Tasmaniju, film na kojem je sudjelovalo 15 domaćih redatelja, svaki sa svojim petominutnim nastavkom priče nakon pogledane zadnje minute prethodnog, kao i cijeli ciklus novog švedskog filma u kinu Tuškanac? Uz spomenute La La Land i Jackie, kultni West Side Story ili pak sjajni novi American Honey za koji gotovo da i ne postoji loša kritika, teško će biti u raspored ugurati sve odlične naslove koje ovog mjeseca žarko želimo pogledati u kinima. Jer, neke su priče bolje na velikom platnu, a ovo je vodič kroz naše favorite mjeseca uz koje ćemo pokušati ispisati redom kvačice.


Jackie (Blitz Cinestar)


La La Land (Blitz Cinestar)


Klan (kino Europa)


Transmania (kino Europa)


American Honey (kino Europa)


Gubitnik (kino Tuškanac)Stogodišnjak koji se spustio kroz prozor i nestao (kino Tuškanac)West Side Story (kino Tuškanac)


M.M.
Foto: New Old Stock
Objavljeno: 19.01.2017. u 14:14
Tagovi: film, kino Europa

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p