LIFESTYLE

Filmovi koji će nam još samo malo produžiti ljeto

Filmska preporuka by FASHION.HR
ljetni filmovi 
Kada kažemo ljetni filmovi, neke od prvih asocijacija su more, plaža i popodnevna fjaka. No, postoje oni filmovi koji i bez ovakvog eksplicitnog prikaza omiljenog nam godišnjeg doba evociraju to milo ljetno stanje uma.

Dugi, vrući dani koje prate uzbudljive ljetne večeri, lutanja strmim uličicama još nepoznatih gradova, usvajanje one američke beach bum filozofije premda dasku za surfanje nismo u životu u ruke primili, lakoća postojanja i osunčan ten, lubenice čiji se sok cijedi po rukama, ljetne haljine i avanture zbog kojih se rumene obrazi, skrivanje od građanske egzistencije u sjeni palme na najdražem otoku... Sve nam ovo osiguravaju, potpiruju i u mislima održavaju filmovi koje smo za vas probrali u ovim posljednjim danima kalendarskog ljeta.

Lista kojoj se možete vraćati i usred zime (no nije preporučljivo za one slaba srca i ljetnog apetita), lista koju možete koristiti kao šalabahter za vrijeme preostalih toplih dana, ali i lista koja će poslužiti kao izlika za postavljanje tajnog kina na krovu zgrade, u manjku plaže. Ljetni nam dani ipak cure kroz prste i ostalo je još malo vremena za skupljanje dogodovština u imaginarnom dnevniku, stoga vam podastiremo ultimativnu inspiraciju. 
 
 The Beach
 
 
Dirty Dancing
  
 Before Sunrise
 
 
Thelma & Louise
 
 
To Rome With Love
 

Death Proof

 
Vicky Christina Barcelona
 
 
Dazed and Confused


Do the Right Thing

The Talented Mr. Ripley
 
Y Tu Mama Tambien
 
Lords of Dogtown
 
Bella
 

And While We Were Here
 
Mustang
 
Almost Famous
 
Taking Woodstock
 
My Summer of Love
 
American Graffiti


Gimme the Loot
 
Stand By Me
 
Lolita
 
Eat Pray Love
 
Cairo Time

 
A Bigger Splash
 
 
Midnight in Paris
 
 
A Streetcar Named Desire
 
 
Vers le sud
 

Summertime


Un moment d'égarement
M.M.
Foto: IMDb
Objavljeno: 06.09.2017. u 14:33
Tagovi: film

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p