LIFESTYLE

Florence & The Machine i Gossip u Ljubljani

Itak Džafest dovodi odlične izvođače!

Itak Džafest prošle nam je godine donio The Killerse, a ove su nas ugodno iznenadili sa čak tri odlična izvođača. Glazbenu trilogiju započinju 26. svibnja kad u odličan ambijent dovode još bolji bend, po nekima i najbolji bend prošle godine. Radi se o Florence & The Machine, britanskom bendu u kojem glavnu ulogu ima fenomenalna crvenokosa pjevačica Florence Welch kojoj su tek dvadeset i tri godine. Uz Florence u bendu je za klavijature zadužena Isabella Summers, za gitaru Robert Ackroyd, bubanj Chris Hayden i harfu Tom Monger. Bend je prepoznatljiv po unikatnom plesnom miksu popa, rocka, soula te povremenim izletima u hip hop.  Tako će  Kinom Šiška 26. svibnja odzvanjati hitovi You´ve Got The Love, Drumming Song i Kiss With a Fist, hitovi peteročlanog benda koji je između ostalog osvojio Brit nagradu za najbolji album godine.

Nakon Florence & The Machine, 25. lipnja na repertoaru su Gossip, a treći bend je još uvijek tajna. Beth Ditto pobrinut će se da na Križankama napravi odličnu atmosferu, a u tome će joj pomoći kolege iz benda gitarist Brace Paine i odlična Hannah Blilie na bubnjevima. Bend Gossip svima je dobro poznat, najviše zbog ekscentrične pjevačice Beth Ditto koja svoje koncerte vrlo često završava samo u donjem rublju. Na Križankama će predstaviti svoj aktualni album Music for Men.

Karte za Florence & The Machine mogu se kupiti po cijeni od 40,50 eura preko eventim.hr-a, a za koncert grupe Gossip još čekamo informaciju koliko će biti karta.

Ana Bacinger

 

Objavljeno: 06.05.2010. u 17:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p