KULTURA

Fotkaj se i osvoji 2 HP pisača na sajmu ZONA 45!

Postanite dio Fashion.hr Style Communityja i osvojite vrijedne nagrade

Oduvijek ste željeli svoje Instagram fotografije iste sekunde isprintati i staviti na zid? Zahvaljujući fantastičnim HP Deskjet Ink Advantage pisačima to je odsad itekako moguće. 

HP Deskjet Ink Advantage vrhunski je pisač koji ispisuje dvostruko više stranica i donosi dvostruko više zadovoljstva. Pomoću HP Deskjet Ink Advantage 'all-in-one' pisača možete jednostavno kopirati, skenirati i ispisivati - bežično i u najvećoj HPovoj kvaliteti. S novim HP Deskjet Ink Advantage pisačima možete ispisivati i do dva puta više stranica za istu cijenu ne ugrožavajući kvalitetu ispisa. Ako držite do toga, HP-ovi pisači idealni su za vas! HP je odlučio nagraditi dvoje sretnih posjetitelja regionalnog sajma mode ZONA 45 ovim vrhunskim printerima. U suradnji s Fashion.hr Style Community portalom poklanjaju vam dva pisača - jedan možete osvojiti na našoj službenoj Facebook stranici, a drugi na popularnoj društvenoj mreži Instagramu.

Od vas tražimo da postanete dio Fashion.hr Style Communityja na način da pozirate našem fotografu s našim 'Polaroid' okvirom na regionalnom sajmu mode ZONA 45 na Trgu bana Jelačića i da se tagirate na našem Facebooku. Fotografije stavljamo u jedan veliki album na naš Facebook page u ponedjeljak u 10 sati, a osoba koja skupi najviše lajkova do srijede do 12 sati osvaja jedan HP Deskjet Ink Advantage pisač.

Igranje na našem Instagramu je nešto drugačije. Tu vas tražimo da zamolite svoju pratnju da vas pofotka s vašim telefonom u našem 'Polaroid' okviru i da fotografiju objavite na svom Instagram profilu uz obavezan #fhrcommunity tag. Najmaštovitija fotografija osvaja HP Deskjet Ink Advantage pisač, a izabrat će ju redakcija Fashion.hr-a u ponedjeljak do 17 sati!

Sretno!

 

A.B.

photos: fashion.hr, pr

 

Objavljeno: 08.05.2014. u 13:39
Tagovi: nagradna igra

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p