KULTURA

“From Scratch” je najnovija Netflixova dramska serija koja baš nikoga ne ostavlja ravnodušnima!

Srcedrapajuća priča koja će vas prikovati za male ekrane!
Ako ste jedni od onih koji obožavaju gledati dramske filmove nabijene emocijama, koji će vas rasplakati u sekundi, predlažemo da pripremite kutiju maramica prije no što se bacite na gledanje najnovije Netflixove dramske serije koja će vas oduševiti na prvu, a koja je u rekordnom roku postala jedna od najgledanijih u regiji! 

Inspirirana istoimenim memoarima, serija “From Scratch” priča priču o američkoj studentici umjetnosti Amahle "Amy" Wheeler (Zoe Saldaña) koja studira u Firenci, u Italiji kada upozna sicilijanskog kuhara Lina (Eugenio Mastrandrea). Amy i Lino ubrzo se zaljube jedno u drugo, a limitirana serija od osam epizoda priča njihovu ljubavnu priču, sa svim njezinim usponima i povremenim padovima. No, priča se tek počinje zakuhavati kada Lino otkrije da boluje od zloćudne bolesti, a svaka sljedeća epizoda uvest će vas u pravi vrtlog emocija - od ljubavi, sreće, tuge, boli, pa sve do ljutnje. Upravo je evociranje emocija ono što se najviše svidjelo gledateljima koji su posljednjih nekoliko dana mahom dijelili svoje dojmove na Twitteru: “Odgledao sam seriju u jednom dahu. Srce mi se slomilo na milijun načina svakom sljedećom epizodom. Prekrasna priča koju svatko treba pogledati!”, samo je jedan od brojnih komentara oduševljenih gledatelja.

No, kako i sami redatelji kažu, pored glavne priče koja će vas rasplakati barem nekoliko puta, valja istaknuti kako je serija zaista prepuna nevjerojatnih scena bajkovitih krajolika, dirljivih obiteljskih trenutaka i komičnih situacija koje ovu tešku životnu situaciju čine još stvarnijom i opipljivijom! Više informacija saznajte u traileru: 
Foto: YouTube, imDB
Objavljeno: 25.10.2022. u 10:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p