LIFESTYLE

Gdje se skrivala A'Marie?

Lijepa dizajnerica na otvorenju filmskog festivala

Sinoć je u kinu Tuškanac upriličeno otvorenje Fashion Film Festivala pod pokroviteljstvom magazina Elle. U naredna dva dana (25. I 26.10.) modni zaljubljenici moći će uživati  nekoliko filmskih naslova o velikanima svjetske modne scene poput Yves Saint Laurenta, Yammamota, Marca Jacobsa, kuće Chanel i dr.

Otvorenju su -između ostalih- prisustvovale dizajnerica Ana Marija Brkić, model Kristina Šalinović, glumica Judita Franković, fotografkinja Mara Bratoš, stilist Borut Mihalić, fotograf Mladen Šarić i Ivana Delač Đolo. Dugo na crvenom tepihu nismo vidjeli lijepu Ana Mariju Brkić (A'Marie), za koju se šuška kako se uspješno probija i na srbijansko modno tržište, a nastavlja i lukrativnu suradnju s tvrtkom Ghetaldus na liniji naočala.

Prelijepa i iznimno uspješna Kristina Šalinović također se našla na crvenom tepihu ELLE Fashion Film Festivala u kaputiću Jasmine Arnautović, kojeg smo prije samo par dana vidjeli na pisti Cro a portera. Uz Kristinu, naše oko je opazilo Maru Bratoš koja je odjenula omiljeni military kaput, dok je Judita Franković zabljesnula u crnoj bundi.

Večeras počinju projekcije otvorene za javnost, tako da se iskreno veselimo filmu o genijalnom Yves Saint Laurentu...

A.P.

Objavljeno: 25.10.2011. u 18:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p