KULTURA

Gentleman Jack se vratio u grad

Otvorena nova sezona Gentleman Jack’s Barber Shopa
barber  
Gentleman Jack`s Barber Shop vratio se u centar Zagreba! U petak, 7. 11., u Preradovićevoj 17 je ponovno otvorena prva pop up brijačnica u koju su dobrodošli svi koji žele šišanje i brijanje, ugodno druženje i dobru glazbu u atmosferi starinske brijačnice.
 
Na otvorenju su se dobro proveli i Nevena Rendeli, Milana Vlaović, Lana Biondić, Antonio Franić, Erna Rudnički, Tomo in der Mühlen, Hrvoje Šalković i Ana Gruica, Mirna Medaković i Hrvoje Stepinac, Ana Radišić, Kristina Krepela, Boris Leiner, a za izvrsnu atmosferu pobrinuli su se DJ-evi Tomo Ricov i Boris Kovaček.
 
„Prva sezona Gentleman Jack`s Barber Shopa prošla je fantastično i jako smo zadovoljni, te smo odlučili ponoviti projekt i ponovno se dobro zabaviti. Svi smo ljubitelji vintage kulture, a kvalitetnih prostora za druženje uz dobru glazbu uvijek fali“
, rekao je Tomo Ricov, organizator projekta i vlasnik agencije Pepermint.
 
barber  
Posjetitelji će i ove godine moći uživati u rukama vrhunskih brijača i brijačica iz frizerskih salona Cookie, Polypus i Salon, a njihove usluge neće se naplaćivati već se daju dobrovoljni prilozi za Hrvatsku ligu protiv raka, uz poseban fokus na osvješćivanje javnosti o problemu raka prostate kroz globalnu akciju Movember.
 
Uz brijanje i šišanje, u Gentleman Jack`s Barber Shopu DJ-evi će puštati glazbu isključivo s vinilnih ploča koja će biti uglavnom vintage tematike – soul, jazz, swing, rock`n`roll, rockabilly i funk. Jedinstvenu atmosferu upotpunit će najprodavaniji svjetski viski Gentleman Jack kojeg posjetitelji mogu pijuckati uz novine ili u ugodnom društvu.
 
Gentleman Jack`s Barber Shop otvoren je do 5. prosinca 2015. godine, a svi zainteresirani moći će se šišati i/ili brijati svaki radni dan od 17 do 23 sata, dok će subotom brijačnica raditi dvokratno – od 12 do 14 sati, te od 20 do 23 sata.
 
Objavljeno: 07.11.2015. u 11:25
Tagovi: Gentleman Jack

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p