KULTURA

‘Ghosted’: Pogledajte trailer za najnoviji film s Chris Evansom koji će bez sumnje biti apsolutni hit!

Film o kojem se ovih dana ne prestaje pričati!
Moramo priznati kako je zaista prošlo previše vremena otkako smo na malim ekranima uživali u  sjajnoj, ‘romantičnoj’ suradnji poznatih glumaca, a koja je u isto vrijeme prepuna kemije. U ranim danima Hollywooda, to su definitivno bila imena poput Katherine Hepburn i Spencera Traceya, a kasnije, u 90-ima, vodstvo su preuzeli obožavani Meg Ryan i Tom Hanks. No, otkako je stigla najava za najnoviju akcijsku, romantičnu komediju imena ‘Ghosted’, sve smo sigurniji kako će taj dugoočekivani film ispuniti sva naša očekivanja!

Ova romantična komedija s genijalnim Chrisom Evansom i Anom de Armas u glavnim ulogama bit će njihova treća suradnja nakon što su glumili u uspješnom misterioznom filmu Knives Out, kao i Netflixovom akcijskom trileru, The Gray Man. Iako su se i de Armas i Evans iskazali u gotovo svakom žanru, ‘Ghosted’ predstavlja veliki test za ove glumce koji bi ujedno mogao postati njihov najbolji i najslavniji film. A svi oni koji žele znati više o ovom naslovu, a i oni se pitaju kada, kako i gdje ga mogu gledati, došli su na pravo mjesto! Priča prati muškarca po imenu Cole (Evans) koji se bezglavo zaljubljuje u zagonetnu Sadie (de Armas). No, sve se mijenja u trenutku kada otkriva da je njegova žena iz snova zapravo tajni agent, a ono što je trebao biti drugi spoj ubrzo se pretvara u napetu međunarodnu avanturu spašavanja svijeta…

Hoćemo li ‘Ghosted’ gledati u kinima?

Ghosted bi službeno trebao biti objavljen na Apple TV+ 21. travnja 2023. Iako još uvijek nema govora  o tome hoće li film biti prikazan u kinima, Apple je već nekoliko puta svoje dugoočekivane filmove prikazivao u kinima samo tjedan dana prije objave, a sudeći po sve brojnijim glasinama u filmskom svijetu, isto bi se moglo dogoditi i s ovom romantičnom komedijom koju jedva čekamo pogledati. Više informacija otkrijte u traileru:
Foto: imDB, Youtube
Objavljeno: 10.03.2023. u 11:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p