LIFESTYLE

Glazbena preporuka redakcije:

Dum Dum Girls u Močvari

Koncert kojem se posebno veselimo je onaj odličnih američkih buntovnica Dum Dum Girls koje su nas oduševile svojim nastupom prije dvije godine u klubu Purgeraj, a sada se vraćaju u Zagreb u sklopu 15. Žedno uho festivala

S obzirom na autentičnost zvuka kroz shoegaze izričaj lako je zaključiti da je frontmenica benda Kristin Welchez (Dee Dee Penny) istinska zaljubljenica u melakolični, distorzirani RnR što je rezultiralo prepoznatljivim zvukom i brzim probojem na globalnoj glazbenoj sceni. Njihov najveći hit je definitivno onaj naziva Rimbaud Eyes koji pjevušimo već jedno poduže vrijeme, no zanimljive djevojke u svojoj su karijeri nanizale hrpu odličnih hitova koje će nam zasvirati ove nedjelje u klubu Močvara. Na koncertu u Zagrebu očekuje nas pored starih pjesama, sada već hitova, i materijal s posljednjeg albuma Too True na kojem su Dum Dum Girls kroz svoj shoegaze zvuk sublimirali ljubav prema: Suede, Siouxsie and the Banshees, Madonna i The Stone Roses. 

Ulaznice su dostupne u Dirty Old Shopu i u glazbenoj knjižari Rockmark po cijeni od 65 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 80 kuna. 

  

 

A.B.

 

Objavljeno: 12.05.2014. u 15:34
Tagovi: glazba, koncert

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p