LIFESTYLE

Hrvatska među najpoželjnijim party destinacijama u 2015.

The Guardian je objavio listu najzanimljivijih odredišta

Hrvatska
dolaskom nove godine liste najboljih događaja, destincija i inih relevantnih situacija koje vrijedi popratiti objavljuju se konstantno, a na onoj posljednjoj, magazina The Guardian, našla se i Hrvatska.

Među atraktivnim odredištima poput španjolske Málage i Cáceresa, japanskog grada Kanazawa, Haitija, Kube, Essaouira u Maroku, Salisburyja, Madhya Pradesh u Indiji ili pak kalifornijskog Palm Springsa i sjevera Šri Lanke, Hrvatska je svoje mjesto na listi zaslužila zahvaljujući reputaciji europske festivalske prijestolnice, kao i seriji Game of Thrones čija će nadolazeća peta sezona dodatno podignuti ljestvicu popularnosti na svjetskoj turističkoj sceni. Uz spomenutu novu sezonu serije, jedan od glavnih razloga za posjet našoj zemlji ovoga ljeta navodi se premijera Croatia Rocks festivala koji će poznatu Ibiza Rocks pozornicu na nekoliko dana prenijeti na omiljenu party destinaciju, plažu Zrće.
 
Festival se održava od 19. do 23. srpnja i dovodi etablirana svjetska imena poput Clean Bandita, Rudimentala, Fatboy Slima, Zanea Lovea, Wilkinsona, Kate Tempest i drugih, a mamac za strane turiste prema The Guardianu su i novi letovi, kao i slab tečaj kune u odnosu na prošlu godinu. Sigurni smo da će i Croatia Rocks, baš kao i omiljeni Hideout festival, rušiti rekorde posjećenosti otoka Paga u toplim ljetnim mjesecima.
 
Hrvatska 
M.M.
photos: hideout festival
Objavljeno: 05.01.2015. u 13:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p