LIFESTYLE

I oni su nekad bili mladi!

A kako su izgledali?
-->--> -->

Danas za njim venemo, no Brad Pitt je prije uloge u filmu "Thelma i Louise" kojom se proslavio, glumio u sapunicama. I već je tada zapaženo da voli hodati sa glumicama s kojima glumi u filmovima. Tako je u vrijeme snimanja sapunice Dallas, Brad hodao sa glumicom Shalane McCall, kojoj je i u seriji glumio dečka.

Drew Barrymore

czjones_gl_09apr09_rex_bt_320x480.jpg
Catherine Zeta-Jones

Sedamnaestogodišnja Reese Witherspoon je u početku svoje karijere također imala poznatog dečka, mladog Chrisa O`Donnella. To je bilo sada već davne 1993. A petnaestogodišnja Sarah Jessica Parker u vrijeme kad je pjevala "Tomorrow" na Broadwayu u mjuziklu "Annie" ni u snu nije mislila da će danas biti jedna od najbolje obučenih žena svijeta i prava modna ikona. Nije samo Sarah glumila u mjuziklima, davne 1987. kada je Michael Douglas uživao u slavi koju mu je donio film "Sirove strasti", njegova današnja supruga Catherine Zeta-Jones sa svojih osamnaest godina nastupala je u "West End" mjuziklu.

Seksepilne su bile već sa devetnaest godina. Angelina Jolie i Demi Moore spretno su pozirale pred kamerama kao pravi modeli prije nego su se proslavile kao glumice. Još je jedna glumca u svojom mladosti iskoristila svoju ljepotu, Halle Berry je naime 1986. postala Miss Amerike.

Drew Barrymore  slavu je iskusila vrlo rano, pa je mlada glumica već sa trinaest godina bila prava buntovnica. Pušila je marihuanu, šmrkala kokain i bila na liječenju protiv ovisnosti. A Kate Hudson je svoju mamu, glumicu Goldie Hawn pratila na svim snimanjima pa ne čudi što je danas jedna od omiljenih glumica Hollywooda.

Danas poznati top modeli, Kate Moss i Naomi Campbell svoju su karijeru započele jako mlade. Naomi je sa osamnaest godina nosila revije najpoznatijih dizajnera, a Kate je već tada pokazivala da ima smisla za modu i poziranje.

A koga smo još strpali u našu galeriju možete saznati klikom na nju!

Ana Bacinger

 

 

Objavljeno: 27.07.2009. u 08:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p