LIFESTYLE

Ida Prester i Sergej Trifunović u voditeljskom angažmanu

MTV predstavio novu emisiju

Sinoć se u zagrebačkoj galeriji Velvet, mnogobrojnim predstavnicima medija, predstavila nova emisija MTV-a, naziva "Hitorama" a čije emitiranje počinje u petak 26. studenog u 20 sati.

Voditelji "Hitorame" glumac Sergej Trifunović i pjevačica hrvatskog sastava Lollobgirida Ida Prester u svakoj epizodi ugostit će trenutno najtraženije MTV bendove, ali i vodeće zvijezde iz cijele regije, od kojih se neke nikada ranije nisu pojavile na MTV-ju. Glazbene zvijezde će se publici predstaviti i kroz živo izvođenje svojih pjesama, ali i velikih MTV hitova.

Intervjui "bez dlake na jeziku" i reportaže iz glavnih gradova regije upotpunit će zabavu publike koja odluči da petak navečer provesti uz MTV.

Ekipi će se pridružiti Petra Nižetić i Marijana Batinić, koje će izvještavati sa svih velikih party-a, koncerata i događanja u Hrvatskoj.  

Ovaj projekt pozdravile su mnoge glazbene zvijezde iz regije, poput simpatičnog Lake koji je izjavio: "Kada sam vidio scenarij odmah sam znao da je u pitanju nešto veliko i dobro organizirano. Čini mi se da će emisija izgledati dobro jer me podsjeća na one velike stageove na kojima sviraju svjetski poznate grupe. Od ''Hitorame'' očekujem da Mirela i ja na neki nov način ugodno iznenadimo sve koji budu gledali show."Objavljeno: 23.11.2010. u 10:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p