LIFESTYLE

Idete li na Kunstbunker Art&Music Festival?

Zanimljivo urbano događanje u blizini Zagreba
-->

Umjetnički projekt KUNSTBUNKER MUSIC & ART FESTIVAL 2012 u organizaciji dugoreške Udruge ''Kunstbunker Duga Resa'' održava se po četvrti puta u Dugoj Resi u Parku dr. Franje Tuđmana (PARK VILA) od 6.- 8.srpnja 2012.

Festival je od samog početka društveno angažirani projekt s težnjom prerastanja u umjetničku rezidenciju tj. mjesto susreta hrvatskih i europskih umjetnika. Zamišljenim konceptom i načinom izvedbe, mali grad poput Duge Rese pretvara se u platformu društvene zajednice novih smjernica s ciljem poticanja razvoja kulturnog promišljanja i potreba za otvaranjem kulturnih institucija u malim sredinama.

S obzirom da velik broj Zagrepčana već godinama dolazi tražiti spas od ljetnih žega na obalama Mrežnice, vrijeme je za ostanak u gradu i u večernjim satima. Osim jazz izvođača i koncertnih virtuoza, ovaj vikend možete pogledati i svježe napravljene grafite, odnosno radove street art umjetnika koji su poznati diljem svijeta. SR.X, BTOY, URI, J.BEJARANO, C215 i ALICE tako su, uz zidove Barcelone, Londona i Berlina, odlučili odraditi i neke od zidova u Dugoj Resi čime nastaje "galerija na otvorenom". Topla preporuka!

Više informacija: link

M.B.

Objavljeno: 07.07.2012. u 20:26

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p