LIFESTYLE

IKEA predstavila servis za online vjenčanja

Bez puno muke uplovite u bračnu luku uz sve svoje prijatelje

IKEA Wedding 
Jeste li se ikada zatekli u maštanju o svom savršenom vjenčanju, znajući kako ono još neko vrijeme neće biti moguće zbog raznih tehničkih razloga poput obitelji raštrkane po svijetu, loših financijskih uvjeta i sličnog?

Upravo ovdje je odlučila upasti IKEA sa svojim novim servisom Wedding Online. Tradicionalistima će ovo možda zazvučati odbojno, no švedski gigant u skladu s vremenom u kojem živimo i mišlju kako ljubav dolazi u najjednostavnijem obliku, nudi virtualno vjenčanje pred obitelji i prijateljima, gdje god bili.

U samo nekoliko klikova parovi mogu izabrati između mnogih pozadina, odnosno destinacija. Tako se, primjerice, na izbor nude romantične plaže, rustikalne farme ili prekrasne dvorane ispunjene balonima, a sve što se treba učiniti kako bi se ovakvo vjenčanje organiziralo jest uputiti se na službenu IKEA stranicu, izabrati destinaciju, ulogirati se na svoj Facebook račun i probrati prijatelje koje želimo pozvati, nakon čega oni mogu uključiti svoje web kamere kako bi prisustvovali obredu. Čak i ako ne planirate uskoro uploviti u bračnu luku, IKEA nudi sjajnu inspiraciju za dan iz snova koja bi vam jednom mogla poslužiti.
 
Ikea wedding Ikea wedding Ikea wedding  
M.M.
Foto: Ikea
Objavljeno: 13.04.2015. u 14:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p