LIFESTYLE

Ilustracije domaće umjetnice za zidove sa stilom

Marastracije by Josipa Maras u borbi protiv raka dojke

josipa maras 
Duhovite i vrlo stylish ilustracije iz linije Marastracije by Josipa slikarice i ilustratorice Josipe Maras već odavno uveseljavaju svakodnevicu mnogih domova, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Nas su davno osvojile svojom neodoljivom romantikom, a nova kolekcija ljupkih djela dodatan je razlog zašto mladu umjetnicu svakako treba pratiti. 

Budući da je mjesec listopad u cijelom svijetu posvećen borbi protiv raka dojke, ilustratorica se svojim djelima pridružila ovoj hrabroj bitki koju na žalost, vodi sve više žena ali i muškaraca. Cilj ove linije je razveseliti barem mali dio žena koje su u ringu s ovom opakom bolešću, odati priznanje onima koje su izašle kao pobjednice, ali i onima kojima je ta misija, unatoč svim uloženim naporima bila nemoguća.
 
josipa maras
Da su Marastracije omiljeni poklon na svim prigodama govori i činjenica da su svoje mjesto našle na gotovo svim kontinentima. Josipu najviše veseli što domaća publika prepoznaje njihov šarm i kvalitetu izrade. U mnoštvu ilustracija koje se danas nude na tržištu, Josipa kao svoj apsolutni adut ističe unikatne poruke te ručno oslikane detalje u prvoj fazi ilustriranja, što jamči unikatan, trajan i personaliziran poklon za sebe ili dragu osobu.

Marastracije se mogu pogledati u izložbenom prostoru u čitaonici Visoke škole Edward Bernays (Ratkajev prolaz 8) te ako se želi kupiti iste posjetite Facebook stranice ili trgovinu Take me Home, design shop (Tomićeva 4, Zagreb) Više informacija o radu Josipe Maras kao i cjelokupnu kolekciju ilustracija možete potražiti na web stranici i društvenim mrežama.
 
josipa maras 
josipa maras 
josipa maras 
josipa maras 
josipa maras 
 
Foto: Josipa Maras
Objavljeno: 20.10.2015. u 10:58

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p