KULTURA

Ilustracije koje ćete poželjeti u svome domu

Ikonična Audrey Hepburn u 'haute couture' primjercima

George Vantonious/Audrey Hepburn 
Samo rijetki dobiju priliku 'živjeti' i kontinuirano inspirirati čak 21 godinu nakon njihove smrti, a jedan od takvih ikoničnih karaktera svakako pripada ljupkoj Audrey Hepburn. Ovoga puta glumica i ikona stila je zaživjela u krasnoj ilustriranoj priči koju potpisuje George Vantonious i svima nam ostavila očaran osmijeh na licu.

U miksu boje i neupitne elegancije Audrey na ilustracijama plijeni pažnju u savršenim dizajnerskim kreacijama iz prošlosti, kao i nekim aktualnijim komadima. Svečana haljina Charlesa Jamesa iz 1950. za naslovnicu improviziranog Harper's Bazaara, haljina Christian Dior Haute Couture Johna Galliana iz 2010. godine, Alexander McQueen RTW iz 2008. ili pak fantastična kreacija Oscara de la Rente iz kolekcije za proljeće 2015. godine savršeno odgovaraju senzibilitetu ljupke Audrey, dok su ukrasi na glavi majstora Philipa Treacyja stavili chic točku na 'i'.

Ako ste za vrijeme čitanja već i sami zamislili jednu od ilustraciju uokvirenu na svome zidu, dobro je znati da se one mogu nabaviti online.
 
George Vantonious/Audrey Hepburn George Vantonious/Audrey Hepburn George Vantonious/Audrey Hepburn George Vantonious/Audrey Hepburn  
M.M.
Foto: George Vantonious
Objavljeno: 15.01.2015. u 17:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p