LIFESTYLE

Ilustracije uz koje će svaki dan biti Dan zaljubljenih

Nove 'Marastracije' mame osmijeh na lice

marastracije 
Duhovite i oku ugodne ilustracije iz linije Marastracije by Josipa slikarice i ilustratorice Josipe Maras već odavno uveseljavaju svakodnevicu mnogih domova, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. 

Veljača kao mjesec u kojem se slavi ljubav inspirirala je mladu kreativku da napravi duhovitu liniju ilustracija kako bi svatko tko ih udomi imao po komadić veljače kroz cijelu godinu. Da su Marastracije omiljeni poklon na svim prigodama govori i činjenica da su svoje mjesto našle na gotovo svim kontinentima. Josipu najviše veseli što domaća publika prepoznaje njihov šarm i kvalitetu izrade. U mnoštvu ilustracija koje se danas nude na tržištu, ilustratorica kao svoj apsolutni adut ističe unikatne poruke te ručno oslikane detalje u prvoj fazi ilustriranja, što jamči unikatan, trajan i personaliziran poklon za sebe ili dragu osobu.

Marastracije se mogu pogledati u izložbenom prostoru u čitaonici Visoke škole Edward Bernays (Ratkajev prolaz 8), a kupiti ih se može putem Facebook stranice ili trgovine Take me Home, design shop (Tomićeva 4, Zagreb).

Više informacija o radu Josipe Maras kao i cjelokupnu kolekciju ilustracija možete potražiti na web stranici i društvenim mrežama.
 
marastracije 
marastracije 
marastracije 
marastracije 
Foto: Josipa Maras
Objavljeno: 10.02.2016. u 10:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p