KULTURA

“Inside Man" je najnovija Netflixova krimi serija koja je oduševila gledatelje!

Neobična serija koju ćete pogledati u jednom dahu!
Netflixov najnoviji triler “Inside Man” vodi nas u napetu vožnju kroz misterije koje će posebno oduševiti ljubitelje krimića! Ova mračna serija na stranice omiljenog streamera stigla je 31. listopada te je u samo nekoliko dana zauzela visoko drugo mjesto najgledanijih serija u regiji. A s obzirom na nadolazeći, kišni vikend pred nama, idealno je vrijeme da se upustite u gledanje najnovijih naslova koji su u posljednjih nekoliko dana stigli na male ekrane!

Ovaj neobični triler donosi priču o osuđeniku na smrt koji tvrdi da je baš svaka osoba u suštini ubojica, čije unutarnje zlo vrlo lako može izaći van na vidjelo u krucijalnom trenutku. Tako serija kroz 4 epizode obrađuje priče nekoliko kriminalaca koji su naoko potpuno “normalni” ljudi, no dovedeni su u situaciju koja ih natjera da pogriješe, a koja ujedno i gledatelje redovito prisiljava da si i sami postavljaju pitanje: “Što bih ja doista napravio u tom trenutku?” Iako temelj serije čine upravo stravične priče ispričane iz perspektive nekolicine ljudi, serija na fantastičan način prikazuje kako su pukotine koje se mogu stvoriti u svakom trenutku života sposobne otvoriti vrata najmračnijih dijelova naših karaktera, a sve što je potrebno jest dobar razlog i loš dan koji u određenim okolnostima mogu svakom (dobrom) čovjeku, ali i ljudima koji ga okružuju, nepovratno promijeniti život….

Uz mnoštvo neočekivanih obrata koji između ostalog uključuju križanja puteva naizgled potpuno nespojivih likova, sasvim je jasno kako će vas ova prilično kratka serija prikovati za male ekrane već u prvim minutama te vas potaknuti na razmišljanje o temama o kojima vrlo vjerojatno nikada inače ne biste razmišljali! Više informacija saznajte u traileru!
Foto: YouTube, imDB
Objavljeno: 04.11.2022. u 11:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p