KULTURA

Instagram profil kao iz snova

Stilistica hrane potpisuje fantastične fotografije

milkingalmonds Trine Rask 
Instagram, naša slatka ovisnost uz koju se budimo svakoga dana i liježemo svaku noć. U redu, možda malo pretjerujemo, no sigurni smo kako nismo sami u ovoj opsesiji. Gotovo svakoga dana niču novi hit profili i teško je popratiti taj šareni instagramski svemir u kojem su kompozicija i boje dominirajući kriteriji za uspjeh, a svakodnevni selfieji apsolutno normalna stvar.

U potpunosti svjesni činjenice kako nijedna ovisnost nije dobra, ne možemo reći kako radimo na suzbijanju ove naše, a ovoga mjeseca ponovno smo vodili borbu s izborom našeg najdražeg Instagram profila. Pokušali smo krenuti dalje od omiljenih nam putovanja, plaža i palmi te istražiti neke nove sfere. Profili s fitness inspiracijom s kojih nas podmuklo gledaju isklesani trbušni mišići, podsjećajući nas na onaj posljednji grešni uskršnji doručak, sjajne modne kombinacije i strateški pozicionirani detalji modnih blogerica uz popratni #ootd hashtag ili pak fantastična arhitektura na profilima raznih dizajnera... Dva sata prošlo je u trenu, a odluke niotkuda jer kazaljke očigledno funkcioniraju drugačije u Instagram svijetu.
 
milkingalmonds Trine Rask
Ipak, jedan pogled na profil Trine Rask izazvao nam je ozbiljne zazubice i nesvjesno skrolanje do samog kraja savršenih fotografija. Minimalistički i čisto, no istovremeno sočno i neodoljivo. Ponovno se dokazalo kako je konzistentnost u stilu fotografija ono što osvaja i po što se svakodnevno vraćamo na profil, a uz Trinu smo se doista i sami zapitali nije li svaki dan dan za palačinke. Osim što će vam mlada fotografkinja i stilistica hrane iz Kopenhagena poslužiti kao svakodnevna inspiracija za pripremanje jela, većinu recepata moći ćete pronaći na Trininom blogu milkingalmonds.com, dok ćete za neke ipak morati nabaviti njenu kuharicu. Ako vas ovaj profil nije natjerao na šetnju do hladnjaka, malo je reći kako vam zavidimo na snazi volje.
 
milkingalmonds Trine Rask 
milkingalmonds Trine Rask 
milkingalmonds Trine Rask milkingalmonds Trine Rask milkingalmonds Trine Rask milkingalmonds Trine Rask milkingalmonds Trine Rask milkingalmonds Trine Rask milkingalmonds Trine Rask milkingalmonds Trine Rask milkingalmonds Trine Rask milkingalmonds Trine Rask milkingalmonds Trine Rask milkingalmonds Trine Rask milkingalmonds Trine Rask milkingalmonds Trine Rask milkingalmonds Trine Rask milkingalmonds Trine Rask milkingalmonds Trine Rask 
milkingalmonds Trine Rask 
milkingalmonds Trine Rask 
milkingalmonds Trine Rask 
milkingalmonds Trine Rask 
milkingalmonds Trine Rask  
M.M.
Foto: Instagram/Trine Rask
Objavljeno: 09.04.2015. u 13:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p