LIFESTYLE

Instagram profil koji će vas očarati u trenu

Grafički dizajner u moru ružičaste boje

xuzzi 
Jesús Castillo, baš kao i Audrey Hepburn, vjeruje u ružičastu boju. Grafički je dizajner i autor Instagram profila dostojnog devetogodišnje mamine i tatine princeze. Šalu na stranu, sigurni smo kako čak i zagriženi protivnik ružičaste boje neće moći maknuti pogled s ovog, vizualno savršenog, Instagram profila kojeg s vama dijelimo tik prije početka proljeća.

Iako već dugo vremena njegujemo svoj odnos ljubavi i mržnje prema profilima svjetskih putnika kojih, čini se, ima sve više i više, Jesúsov @xuzzi nam je, bez sumnje, oteo srce i kojih sat vremena života. Perfektno složene kompozicije, mnoštvo pastelnih zidova, balona, sladoleda te pokoji Mickey Mouse i zaljubljeni par ono su što mladi meksički dizajner dijeli sa svojih skoro 60 tisuća pratitelja. Teško je ostati negativan pri pogledu na njegove fotografije i gotovo smo sigurni da mogu unijeti veselje i u onaj najtmurniji dan, što je i jedan od razloga zašto se nalazi na našoj listi favorita.
 
Dokaz Jesúsove izvrsnosti je i činjenica da je član agencije koja okuplja najutjecajnije meksičke Instagram profile. Ako do sada niste znali da takva agencija uopće postoji, vjerujemo kako ćete se sljedeći puta ipak malo više potruditi pri aranžiranju savršene scenografije kave i kolača s prijateljicom.
  
xuzzi 
xuzzi 
xuzzi 
xuzzi xuzzi xuzzi xuzzi xuzzi xuzzi xuzzi xuzzi xuzzi xuzzi xuzzi xuzzi xuzzi xuzzi xuzzi xuzzi xuzzi xuzzi  
M.M.
Foto: xuzzi
Objavljeno: 11.03.2015. u 13:45

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p