KULTURA

Ivan Pavliš predstavlja izložbu „John Who?“

Prva samostalna izložba mladog fotografa
Ivan Pavlish
 
četvrtak 26. studenog je u galeriji Kranjčar otvorena samostalna izložba talentiranog fotografa Ivana Pavliša pod nazivom John Who

Iako njegovo lice svakodnevno viđate na svim eminentnim društvenim događajima s foto aparatom u ruci kako na svoj jedinstven način fotografijama bilježi ljude i trenutke oko sebe, mladi i talentirani fotograf Ivan Pavliš po prvi puta svoje radove predstavio je na samostalnoj izložbi u galeriji Kranjčar.

Poznat po komercijalnom pristupu fotografiji izložbom pod nazivom John Who predstavio se u novom fotografskom svjetlu. Serijom od 13 fotografija autor je obuhvatiti presjek svog dosadašnjeg rada, posebno onog u modi.
 
Ana Maria RicovAna Maria Ricov

Moda je oduvijek bila centar njegovog fokusa, a ovom izložbom kroz crno –bijele i kolor fotografije pokazat će svoje viđenje modnog svijeta koji nas svakodnevno okružuje. Izložba će obuhvatiti i nekoliko portreta koji na dinamičan i eksperimentalan način razotkrivaju svakog promatrača.

Ivan Pavliš i Sonja Lamut
Ivan Pavliš i Sonja Lamut 

„Svojom prvom samostalnom izložbom htio sam ljudima pokazati svoj dosadašnji stvaralački rad. Ovom izložbom prikazat ću svoj fotografski opus u kontekstu modne i portretne fotografije. U medijskom svijetu mnogi me poznaju pod pseudonimom John Pavlish pa sam se tako i odlučio izložbi dati naziv 'John Who'", izjavio je mladi fotograf.

U galeriji pogledajte tko je sve posjetio izložbu fotografija…
Objavljeno: 27.11.2015. u 10:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p