KULTURA

Izdvojili smo nekoliko serija koje nisu postale hit na Netflixu, a trebale su!

Nepravedno zanemareni naslovi s odličnim ocjenama!

Većina nas slobodno vrijeme provodi gledajući serije i filmove, to nikada nije bilo lakše nego sada kada na dohvat ruke ima Netflix i slične streaming platforme. Tako neke serije jednostavno postanu planetarno popularne i nešto o čemu se ne prestaje pričati. Nažalost nakon što pogledamo sve epizode omiljenih naslova, preostaje nam samo čekanje. Zato smo odlučili istražiti koje odlične serije su nam prošle ispod radara, a još uvijek su dostupne na Netflixu.

Općenito kada se radi o serijama i filmovima, nije čudno da neki genijalan naslov prođe nezamijećeno i obrnuto. Iako nas trending lista na ovoj poznatoj platformi često (ne)ugodno iznenadi, u moru sadržaja teško je uvijek pronaći serije koje će zadržati našu pažnju i ostaviti stvarno dobar dojam. Nije loša ideja voditi se popularnim izborima, no vjerujemo da će vas sljedeće nepopularne serije koje smo izdvojili potpuno oduševiti.

Kaleidoscope

Radnja ove serije je poprilično jednostavna, vrhunski lopov i njegova ekipa pokušavaju izvesti epsku pljačku, ali izdaja, pohlepa i druge prijetnje prepreka su njihovom naumu. Na prvi pogled ne zvuči jako intrigantno, ali ono što je zanimljivost ove serije je da možete samostalno birati i kreirati redoslijed gledanja epizoda.

Russian Doll

Glavnu glumicu ove serije prepoznat ćete iz Američke pite ili novije jako popularne serije Orange Is the New Black. Natasha Lyonne je Nadia koja na svoj 36. rođendan umre na neobičan način i od tog trenutka kroz ovu mračnu komediju nastavlja umirati i proživljavati proslavu svog rođendana. Može li Nadia izaći iz ovog bizarnog loopa otkrijte u dvije sezone ove nagrađivane serije.

Midnight Mass

Mini serija koja će osvojiti sve zaljubljenike misteriozno i okultno počinje povratkom bivšeg zatvorenika Rileyja Flynna u rodno mjesto na izoliranom otoku. Vrlo brzo sukobljava se s novim svećenikom kojeg ta mala sredina idolizira. Serija je prepuna iznenađenja, a impresivna ocjena od 7.7 na IMDB-u jedan je razlog više da joj date priliku.

Blown Away

Za sve obožavatelje natjecateljskih formata izdvojili smo jedan poseban koji globalno jako dobro stoji u trendingu, međutim nismo primijetili da je toliko popularan kod nas. Radi se o natjecanju u puhanju stakla, odnosno izrađivanju staklenih skulptura. Klasičan koncept nalik najpopularnijim kuharskim i slastičarskim izdanjima upoznat će vas s ovom nesvakidašnjom vještinom, a impresivne umjetničke instalacije tjerat će vas da gledate još.

Foto: Unsplash, IMDB, Instagram, YouTube
Objavljeno: 12.03.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p