LIFESTYLE

Jamiroquai objavili novi studijski album

Poslušajte kako zvuči 'Automaton'
jamiroquai
K
ako je i najavljeno singlom Automaton, Grammyem nagrađena globalna electro-funk senzacija Jamiroquai danas je objavila potpuno novo istoimeno studijsko izdanje.


S albuma su prethodno objavljene pjesme Automaton i Cloud 9, dok su se u radijskom eteru mogle čuti i pjesme Superfresh, We Can Do It i Something About You, objavljene pojedinačno svakog dana u tjednu prije objave albuma. Novo izdanje osmo je po redu za Jamiroquai, nasljeđuje album Rock Dust Light Star iz 2010. godine, donosi 12 pjesama, a njegovim stvaranjem i produkcijom bavili su se Jay Kay i klavijaturist skupine Matt Johnson. Uz nove pjesme i novo studijsko izdanje, Jamiroquai su za nadolazeće mjesece pripremili i niz koncertnih nastupa, a detalje o svim koncertnim postajama te ulaznicama moguće je pronaći na njihovoj službenoj stranici jamiroquai.com.


Osnovani 1992. godine, Jamiroquai su ubrzo s objavom debi-izdanja Emergency on Planet Earth postali jedno od planetarno uspješnih i utjecajnih glazbenih imena, a svojom kreativnošću dokazali su se kao jedni od najinovativnijih bendova svog vremena. Iza sebe imaju sedam studijskih izdanja, Grammy priznanje, kao i više od 26 milijuna prodanih primjeraka albuma. Među njihove fanove ubrajaju se Chance the Rapper, The Black Madonna, Anderson.Paak, Pharrell, Tyler the Creator, Jungle, Redman, Stevie Wonder & The Internet…

Novo studijsko izdanje Automaton hrvatskoj je publici dostupno u digitalnom obliku

Foto: PR
Objavljeno: 31.03.2017. u 11:36
Tagovi: glazba

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p